Sådan foretages fejlfinding af en konvektion-mikrobølgeovn

October 22

Sådan foretages fejlfinding af en konvektion-mikrobølgeovn

Mikrobølgeovn varmluftovn kombinere kerne til skorpen madlavning evne til standard mikrobølgeovn med ventilator-assisteret varme, der hjælper med at brune mad, som om det var bliver tilberedt i en traditionel ovn. Fejlfinding din konvektion-mikrobølgeovn hjælper med at finde og løse årsagen til tekniske vanskeligheder, hvis dit apparat begynder at funktionsfejl. Almindeligt rapporterede problemer vedrører ofte i ovnen Elforsyning, kontrolelementer eller installation. Fordi hver mikrobølgeovn er anderledes, du vil finde placeringen af knapper og dele er forskellige på din særlige model.

Instruktioner

•Hold ned "Clear/Off," "låse" eller hængelås ikon knap (vist i billedet forudsat) for et par sekunder, hvis en "Låst" eller "Kontrolpanel låst" besked vises på skærmen. Konvektion mikrobølgeovne har ofte en lock-out funktion, der forhindrer børn ændre indstillinger eller starter apparatet.

•Flyt ovnen frem og hvis netledningen er stadig forbundet til stikkontakten. Kontrollere hvis stikkontakten er tændt, hvis dit køkken har afbrydere til sine apparater på væggen bag disken. Test stikkontakten, hvis det er muligt, med en anden lille apparat. Nulstille afbryder eller Udskift sikringen, hvis stikkontakten ikke virker.

•Tryk "Annuller" og genindtaste din madlavning instruktioner, og sørg for du indtaster en tilberedningstid, vægt og varme niveau og tryk på "Start" når du er klar til at begynde. Du kan være mangler et vigtigt skridt eller ved hjælp af instruktioner fra den sidste madlavning session. Kontroller, at ovnen ikke er indstillet til "Afrimning" eller "Forsinkelse Start."

•Indstil uret. Din mikrobølgeovn fungerer muligvis ikke, medmindre det ved det aktuelle tidspunkt på dagen. Kigge efter en "Clock" eller "Indstillinger"-knappen, der gør det muligt at ændre tiden. Den nøjagtige metode du skal bruge vil afhænge af din model af ovnen.

•Åbn døren og check at den plast pladespiller støtte og madlavning glasplade er korrekt installeret. Din konvektion-mikrobølgeovn kan komme med en metal grill, der sidder på toppen af madlavning pladen for konvektion madlavning. Fjern denne grill, hvis du planlægger at bruge mikroovn tilstand, fordi det vil forårsage gnistdannelse. Kontroller pladespiller støtte er placeret over driveshaft på gulvet i ovnen og madlavning pladen sidder korrekt på støtte. Fast lukke døren, før du begynder at lave mad.

•Tag mikrobølgeovnen og vent 30 sekunder mens indre computer nulstiller sig selv. Input fejl eller en spændingsbølge kunne har forvrænget den indre computer, får det til at handle underlig eller blive unresponsive. Du bliver nødt til at nulstille uret, når du afbryder strømforsyningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com