Sådan foretages fejlfinding af en LG aircondition

July 8

LG gør en bred vifte af produkter, herunder elektronik, apparater og opvarmning og air conditioning enheder til beboelses- og kommerciel brug. LG computerrummet klimaanlæg tilbyder flere temperatur køling indstillinger og kan købes online eller i udvalgte apparat eller hjem detailbutikker. Hvis du oplever problemer med din LG air condition, kan nogle fejlfinding være nyttige i at fastslå årsagen til problemet og hjælper dig med at finde en fix til problemet.

Instruktioner

•Kontrollér, at LG air condition er sat helt ind i en funktionel stikkontakt hvis det ikke virker. Kontrollere husstand sikring eller afbryder, og erstatte eller nulstille det om nødvendigt.

•Drej off air conditionere og vent tre minutter, hvis klimaanlægget er slukket automatisk på grund af kompressor overbelastning. Genoprette magten og tryk "Reset" på el-ledningen.

•Flyt møbler, gardiner eller andre emner fra området umiddelbart omkring klimaanlægget hvis det ikke er køling som forventet. Drej termostaten til en køligere temperatur.

•Drej off air conditionere og åbne adgangspanelet front hvis klimaanlægget ikke fungerer godt. Trække ud filteret og rense det med koldt vand. Tør filteret helt og returnere det til klimaanlægget.

•Drej kontrol ringe til "Høj Fan" eller "Høj Cool" med termostat indstillet til "1" eller "2", hvis der er is på klimaanlægget.

Kortindgangsdør LG for assistance hvis nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com