Sådan foretages fejlfinding af en LG klimaanlægget Problem

December 25

Sådan foretages fejlfinding af en LG klimaanlægget Problem

Fejlfinding i forbindelse med en LG aircondition for at afgøre, om problemet er løst ved at gøre mindre reparationer eller justeringer før kalde en servicetekniker. Du kan høre en pinge støj, når vandet rammer kondensatoren eller et klik når kompressoren slår til eller fra. Vand puljer i base pan, hvis luftfugtigheden er høj eller det har været regnvejr og ventilatoren kører når kompressoren ikke kører. Dette er normal drift. Hvis klimaanlægget ikke fungerer normalt, udføre fejlfinding og forsøg på at løse problemet.

Instruktioner

Fungerer ikke

•Sæt strømkabel i stikkontakten fuldt ud. Tryk på knappen "Reset" på stikket. Afmonterer klimaanlægget og beder om service, hvis knappen "Nulstil" ikke vil deltage.

•Åbn det husstand sikring eller hammerens boks og check for blæst sikringer eller kastet breakers. Skru overskyet eller sort sikringer for at fjerne og erstatte med nye sikringer. Skubbe breakers fra positionen "Off" til "On" position.

•Drej kontrol til "Off" og vent tre minutter før genstart klimaanlægget i tilfælde af en strømafbrydelse. Dette forhindrer overbelastning kompressoren.

Ikke Cool

•Åbn gitter på forsiden af klimaanlægget og fjerne filteret. Rens filteret og erstatte den. Filteret skal rengøres hver to uger.

•Drej klimaanlægget ud og åbne den front gitter. Indstille kontrol til "Høj Fan" eller "Høj Cool" med en høj temperatur, hvis isen er til stede på kondensatoren spoler. Ice blokerer strømmen af luft og forhindrer klimaanlægget afkøling ordentligt.

Kortindgangsdør en professionel til at tilføje kølemiddel til klimaanlægget, hvis det stadig ikke cool. Kølemiddel bør ikke være tilføjet af forbrugeren.

Fan problemer

•Drej klimaanlægget på "høje" og derefter "Lav" fan indstillinger hvis ventilatormotoren nedskæringer og slukkes. Kontakt en servicetekniker for at erstatte fan motor, hvis hastigheden på blæseren ikke ændres fra højt til lavt.

•Realign ventilatoren hvis blæseren ikke rotere. Fan blade rammer blæser hjul eller svøb og skal blive reguleret. Bruge monteringsskruer til mellemlæg bunden af ventilatormotoren hvis knivene rammer bunden. Kontakt en servicetekniker, hvis du ikke er erfaren i klimaanlægget reparation.

•Kontrollér motor lejerne af roterende motorakslen. Erstatte ventilatormotoren hvis akslen ikke roterer. Kontakt en servicetekniker, hvis du ikke er erfaren i klimaanlægget reparation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com