Sådan foretages fejlfinding af en LG mikrobølgeovn pladespiller, der ikke vil tænde

July 17

Sådan foretages fejlfinding af en LG mikrobølgeovn pladespiller, der ikke vil tænde

Hvis din LG mikrobølgeovn pladespiller ikke spinding korrekt under brug, er det ikke varme maden jævnt, forlader dele af maden ubehandlede. Dette er normalt forårsaget af en af to problemer: den første er at pladespilleren har været slået ud af position, så det ikke er i stand til at dreje korrekt, mens anden betyder motoren er beskadiget. Hvis du har en beskadiget motor der ikke meget du kan gøre ved det, andet end at tage det i en lokal værksted.

Instruktioner

•Træk pladespilleren op og ud af LG mikrobølgeovn. Dette giver dig adgang til den enhed, der spins pladespiller nederst i mikrobølgeovnen.

•Tag nogen mad eller andet snavs sidder fast på bunden af LG mikrobølgeovn. Dette kan være at skubbe på pladespilleren, forhindrer spinning.

•Fit den lille pladespiller ring (dette er en fleksibel enhed findes direkte under pladespilleren, når du fjerner det) omkring den enhed, der ture på bunden af mikrobølgeovnen. Hvis ringen har været stødte ud af position pladespilleren ikke kommer til at spinde.

•Sæt glas pladespilleren tilbage i mikrobølgeovnen. Sørg for at rillerne i bunden passer på plads over spinning enhed. Dette sikrer pladespilleren fangster og spins, når madlavning er aktiveret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com