Sådan foretages fejlfinding af en Lifan 3750

May 6

Bærbare magt generatorer kan være nyttige i situationer, hvor du er langt fra en kabelforbundne strømkilde. Den relativt kompakte størrelse og lys vægt af Lifan 3750 gør det nemt at sætte i ryggen af en lastbil og transport til næsten ethvert sted for bærbare magt. Hvis du oplever problemer med din Lifan 3750, prøv nogle fejlfindingstrin.

Instruktioner

•Træk ud lunte at tjekke, at det ikke blæst. En blæst sikring vil har ingen forbindelse mellem de to stifter. Erstatte det med en ny sikring, hvis nødvendigt.

•Træk ud oliepinden og tørre det ren med et stykke køkkenrulle, og derefter genindsætte det og lægge det ud igen. Oliestanden skal være i ordentlig "Fuld" området. Hvis ikke, tilføje olie til maskinen.

•Tilslut et multimeter til batteripolerne at kontrollere, at batteriet er udsende en spænding mellem 12,6 og 12,8 volt. Hvis ikke, overveje at udskifte batteriet. Du kan også tage batteriet til en auto dele butik for at få det afprøvet.

•Kontrollér batteripolerne for korrosion skiltene, som ligner rust. Ren korrosion fra terminalerne ved frakobling af terminaler fra generatoren og -rensning med en blanding af vand og bagepulver. Vent, indtil terminalerne er helt tørre før re-forbinder dem.

•Kontrollér brændstof niveau af generator for at sikre det har tilstrækkeligt brændstof. Hvis brændstoffet har siddet ubrugt i nogen tid, tømme brændstoftanken og tilføje frisk brændstof tanken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com