Sådan foretages fejlfinding af en loft Fan fjernbetjening

September 9

Fjernbetjeninger til loft fans kan tilføje til funktionaliteten af din fan. Vinter og sommer fan brug indebærer fastsættelse forskellige luftstrømmen retninger. Normalt der er justeret på selve fan og nulstille luftstrømmen kan involvere klatring en stige. Men med en trådløs radio remote, det kan være en enkel opgave. Andre fordele ved fjernbetjeninger omfatter hastighed justeringer fra hvor som helst i rummet. Problemer med fjernbetjeninger er ofte på grund af opbrugte batterier og radio signal interferens.

Instruktioner

•Udskift batterierne i fjernbetjeningen hvis det ikke styre loft fan. Bruge alkaline batterier, hvis batteriets levetid synes kort. Du kan identificere alkaline batterier af adjektiver som "super," "ultra" og "power" på emballagen.

•Tag et tæt kig på batteri installation på fjernbetjeningen og kontrollere, at batterierne er indsat den rigtige måde. Kigge efter negative og positive betegnelse og mærkning.

•Drej ud af væggen skifte til loft fan i fem sekunder og tænde det igen hvis fjernbetjeningen er inkonsekvent i dets drift.

•Ændr DIP-switch-indstillinger på fjernbetjeningen hvis du bruger mere end en fjernstyret fan i samme område og kan ikke kontrollere dem separat. Sluk for strømmen på afbryderknappen. Åbn batterirummet og skub skifter til et entydigt mønster. Udskift batteriet og dækslet. Tænd for strømmen tilbage på afbryderknappen. Tryk på "Hej," "Med" og "Lo" knapper i denne rækkefølge. Mærke fjernbetjening til fan i dette rum. Gentag med de andre fjernbetjeninger.

Tips & advarsler

  • DIP switches er de koder, som fjernbetjeningen og ventilator i loftet bruger til at kommunikere med hinanden. Matche DIP-switches på fjernbetjeningen med DIP-switches på ventilatoren. Kigge efter dækker der glide open. Batterirummet er et godt udgangspunkt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com