Sådan foretages fejlfinding af en LP udendørs pejs

November 1

En LP (flydende propan) udendørs pejs byder på en hyggelig måde for venner og familie til at samle på terrasse eller dæk til at nyde den varme og visuel skønhed af en brand. I modsætning til naturgas udendørs brand gruber og pejse, som er typisk forbundet med linjer fodret af en almennyttig, vil propan pejs i sidste ende løbe tør for gas når den tilsluttede tank er tør. Andre problemer kan omfatte en tilstoppet eller frosne gas regulator eller en træsko i pejs jetfly, der producerer flammer.

Instruktioner

•Løsn gasslange fra propan tank med tang til at forbinde en gas gauge til tank ventilen. Måle tank med gauge at bestemme hvis du har brug at tanke op i tanken, der kan løse dit problem med den udendørs pejs.

•Blast komprimeret luft ind i gasslange mens det afbrydes fra tank til dislodge noget materiale, som kan tilstopning linjen.

•Sæt en opslagsnål eller nål ind hver brænder jet omkring pejsen brænder en gang enheden er kølet helt. Dette vil fjerne hvilken som helst snavs eller snavs blokerer jetfly og forhindre gassen fra brændende normalt. Spray hver brænder jet med komprimeret luft efter rengøring med en pin eller nål.

•Tryk på den elektriske ignitor for den udendørs pejs. Ignitor bør gøre en karakteristisk at klikke på lyden, hvis fungerer normalt. Spore kablet fra bagsiden af knappen ignitor forsamlingen knyttet til brænderen til at bekræfte ledningen er tilsluttet i begge ender.

•Reconnect gas slange til din propan tank, stramning den roterende kobling på enden af slangen med tang.

•Åbn tanken ventiler ved at dreje knappen på propan tank og teste din udendørs pejs. Hvis du kan lugte og høre gas til brænderen, men det stadig ikke vil tænde, lukke propan tank og arrangere for reparationer af en erfaren gas tekniker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com