Sådan foretages fejlfinding af en Magnavox DP100MW8B

March 12

Sådan foretages fejlfinding af en Magnavox DP100MW8B

Magnavox, hvilket betyder "høj røst" på Latin, er en global elektronik mærke. Magnavox selskabet opfandt den første højttaler i 1915 og fortsatte gennem årtier at oprette innovative teknologi som den første forstærket fonograf, Hi-Fi-lyd og den første CD i USA. Magnavox DP100MW8B er en DVD-afspiller, der indeholder en fjernbetjening, progressiv video og Dolby digital streame lyd. For at foretage fejlfinding din Magnavox DP100MW8B DVD-afspiller, skal du følge visse strategier før du ringer i en tekniker.

Instruktioner

•Kontrollér strømkilde hvis din Magnavox DP100MW8B ikke tænde. Sikre, at din Magnavox DP100MW8B er sluttet til en stikkontakt korrekt. Test i nærheden elektronik til at se, hvis forretningen har magt. Afmonterer enheden--hvis den er tilsluttet elforsyningen--for en periode på 10 sekunder og sæt det i igen for at genstarte systemet.

•Kontrollér fjernsynets ledninger og kabler. Sikre, at dit TV er tilsluttet korrekt og at kabler mellem væg og TV og DVD-afspiller og TV er tilsluttet og i de rigtige porte. Køre DVD output forbindelser direkte til TV uden nogen komponenter mellem hvis intet billede, eller et forvrænget billede, der vises på skærmen. Vælg "Progressive" DVD-afspilleren "Vis"-menuen, hvis dit TV er progressive scan kompatibel. Kontroller, at den DVD, du forsøger at spille er kompatibel med din Magnavox DVD-afspiller.

•Sørg for, at dit tv-lydstyrken er indstillet højt nok til at blive hørt, hvis din enhed ikke producere lyd. Kontroller audio kabler og digital audio forbindelser mellem DVD-afspiller og TV. Hvis det valgte audioformat for DVD du spiller er ikke kompatible med tv'et eller lyd systemet hvorigennem du spiller det, kan det medføre manglende lyd.

•Åbn disk bakke og kontrollere DVD, selv hvis den on-screen billeder fryse på plads eller vises ikke på alle. Tør disken af med en bomuldsklud og prøve en anden DVD i afspilleren, hvis billede problemer. Gennemse indstillinger for børnesikring på dit TV, der kan blokere for R-rated indhold fra at spille uden brug af en sikkerhedskode. Hvis du ser et billede på skærmen men stadig oplever problemer med videoen, kan den børnesikring også være årsag. Indtast din kode, som anvist på skærmen til at frigive låsen. Indtast "4737" til at klare den Børnesikring, hvis du har glemt din kode. Isæt en DVD linse renere hvis enheden stadig har problemer med at læse en DVD.

•Strøm off din DVD-afspiller, hvis der er ikke på skærmen menuen når DVD er blevet fjernet eller hvis maskinen undlader at reagere på nogen knapper trykkes på enheden. Afmonterer enheden i en periode på 10 sekunder og sæt det i igen for at genstarte systemet.

•Udskift batterierne i fjernbetjeningen hvis DVD-afspilleren ikke reagerer på fjernbetjeningen. Kontroller, at batterierne er indsat korrekt. Test din remote funktionalitet ved at dreje på en AM radio en høj lydstyrke og derefter trykke på knapper på fjernbetjeningen og lytter til lille lyde af interferens. Hvis der er mærkbar interferens på radio, er fjernbetjeningen funktionelle.

Tips & advarsler

  • Holde støv og snavs ud af din Magnavox DP100MW8B. Snavs kan føre til et snavset linse eller andre indre forstyrrelser.
  • Forsøg aldrig at reparere en elektronisk enhed, mens den er tilsluttet til en stikkontakt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com