Sådan foretages fejlfinding af en magnetventil

March 15

Sådan foretages fejlfinding af en magnetventil

Ifølge Omega Engineering ventiler hurtigtvirkende "er styreenheder, som, når elektrisk energi eller Energitilfoerslen, enten slukket eller tillade væskestrøm." Magnetventiler bruges ofte i faciliteter samt udstyr hvor strømmen af vand skal styres automatisk. Der er tidspunkter, når magnetventiler ikke virker ordentligt. Ved fejlfinding ventilen, vil du kunne vurdere situationen og korrigere det.

Instruktioner

•Kontrollér magnetventil med et voltmeter til at fastslå, om der er en elektrisk signal til magnetventilen. Manglende evne til at fuldføre den magnetventil AC nuværende vil brænde ud sin coil.

•Kontrollér forsiderne af magnetventilen. Hvis dækslet er løs eller fraværende, det kan tillade indrejse af fremmede stoffer som jern eller chips af metal. Hvis disse metal stykker komme ind magnetventilen, kan de gribe ind med det magnetiske felt inde magnetventilen. Dette vil forårsage magnetventil til at fungere forkert. Rens magnetventilen og vedhæfte den dækning og afdækninger.

•Udskift pin hvis push rod er ikke længere den korrekte længde betjene ventilen. Udskiftning pins og instruktioner er tilgængelige via fabrikanten. En forkert pinkode kan være resultatet af push rod bliver slidt med tiden.

•Undersøg fjedre af magnetventilen. Foråret er placeret over membran af magnetventil. Det er hvad åbner og lukker membran ventilen, tillader eller skære ud af vand.

•Undersøg den nuværende kører til magnetventilen. Hvis ikke strøm nok eller for meget magt kører til magnetventilen, så det kan forårsage magnetventil kan ikke køre korrekt. Fabrikanten angiver den optimale spænding; et voltmeter kan måle spænding på magnetventil.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com