Sådan foretages fejlfinding af en Makita UM401DW

July 16

Sådan foretages fejlfinding af en Makita UM401DW

De tidligste plæneklippere græssende dyr og håndholdte skærende værktøjer. I 1700-tallet krævede store engelske godser hundredvis af arbejdere til at opretholde deres græsplæner. Den første mekaniserede plæneklipper blev opfundet i 1830 af en englænder ved navn Edwin Beard spirende. Plæneklipper teknologi er kommet langt siden 1830, som det fremgår i modellen cordless elektriske Makita UM401DW. Ordentlig pleje og regelmæssig kontrol med den Makita UM401DW kan hjælpe med at optimere dens effektivitet og forlænge dens levetid.

Instruktioner

•Kontrollér batteriet ved hjælp af et voltmeter hvis plæneklipperen ikke kan startes. En utilstrækkelig opladning eller dødt batteri vil hæmme eller forhindre den Makita ydeevne. Altid genoplade batteriet efter hver brug eller erstatte et batteri, som undlader at opkræve. Oplade batteriet hver seks måneder, hvis det ikke bliver brugt. Forlader det opkræves for lange perioder kan gøre batteriet ude af drift.

•Sharpen blade hvis plæneklippers græs-skæring ydeevne reduceres. Hvis klingen er sløve vil ikke klippe græs så effektivt, som kan overbelaste batteriet og føre til spildt energi. Tænde for maskinen og fjerne nøglen. Afbryde opladningen stikket, hvis maskinen genopladning. Brug handsker når du arbejder med vingerne. Fjern vingerne ved hjælp af en 32 mm skruenøgle og en 13 mm topnøgle hen til ophæve den sikring af enkelt hex bolt. Sikre blade i en skruestik. Skærpe kanten af vingen ved hjælp af en fil eller skarphed sten. Geninstaller bladet.

•Undersøg batteriet for korrosion og sikker wire forbindelser. Korroderede batteri kundeemner kan hæmme spænding og samlede ydeevne med Makita. Rengøre batteriet kundeemner ved hjælp af en stålbørste. Sikre løs ledning forbindelser ved at stramme fastgørelse skruer med en skruetrækker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com