Sådan foretages fejlfinding af en Maytag affugter

December 14

Sådan foretages fejlfinding af en Maytag affugter

Affugtere bruges til at reducere mængden af fugt i luften. Indendørs lokaliteter, der har for meget fugt i luften er i risiko for at udvikle mug, som kunne forårsage sundhedsmæssige komplikationer. Affugtere også hjælpe når niveauet af fugt i luften bliver ubehageligt. Maytag affugtere arbejder godt under de fleste forhold, men kan støde på problemer under normal drift. Du kan foretage fejlfinding og løse mest almindelige problemer uden brug af en servicetekniker.

Instruktioner

Affugter starter ikke

•Kontrollér, at netledningen er sat helt til en fungerende stikkontakt. Hvis ledningen er sikker, Tilslut en anden enhed i en stikkontakt til at sikre, at det modtager strøm. Ingen magt i den anden enhed kan indikere at en sikring er sprunget eller en effektafbryder blev udløst. Udskift sikringen eller reset breaker efter behov.

•Træk samlingen vand spand af affugter, tømme det ind i en vask og læg den tilbage i enheden. Affugter lukkes automatisk, hvis vand-samling spanden er fuld.

•Kontroller at flyderen er knyttet til vand-samling spanden. Float bruges til at lukke ned affugter, hvis vandstanden er for høj.

Enhed ikke indsamle vand

•Kontrollér nummer på "Rum" luftfugtigheden vise. Hvis antallet er mindre end "Indstillet luftfugtighed" nummer, trækker maskinen ikke fugten ud af luften. Affugter fungerer normalt.

•Forøgelse "Indstillet luftfugtighed" nummer ved at trykke på knappen "+". Jo højere indstillingen, mere vand enheden vil trække i vand-samling spanden.

•Drej off magt og trække filteret ud af den højre side af affugter. Rense filteret i varmt, sæbevand vand, ryst den tør og læg den tilbage i affugter. Hvis filteret er tilstoppet med støv, snavs og debris, vil luft ikke flyde gennem maskinen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com