Sådan foretages fejlfinding af en Maytag Atlantis tørretumbler

June 12

Maytag Atlantis tørretumbler har mange traditionelle muligheder, såsom air fnug; ekstra lav, delikat, medium og regelmæssig temperaturindstillinger; udvidet tumble; slutningen af cyklus kime; rynke udgivelse; og variable tør indstillinger. Maytag Atlantis tørretumbler kan bruges til at tørre et udvalg af tøj og andre elementer, stof og bør fungere godt med normal pleje og vedligeholdelse. Ikke desto mindre, hvis du oplever problemer med apparatet, fejlfinding kan hjælpe dig med at finde ud af årsagen til problemet og måske finde en løsning.

Instruktioner

•Kontroller at Maytag Atlantis tørretumbler døren er lukket og en cyklus blev valgt hvis tørretumbleren ikke fungerer. Hvis der er ingen magt, sikre netledningen er tilsluttet en fungerende stikkontakt. Erstatte eller nulstille sikring eller circuit breaker, hvis det er nødvendigt.

•Fjern alle fnug filter skærmen og ren lint fra udstødning kanalen hvis den tørretumbler synes ikke at tørre grundigt. Tage emner ud af tørretumbleren, hvis der er for mange elementer til stede, da meget store belastninger ikke kan ryste frit og vil resultere i fugtige eller kolde stykker.

•Kontrollér, at de medfølgende gummifødder blev placeret på nivellering benene hvis de tørretumbler gør en masse støj. Find løs objekter inde i tromlen, og placere tørretumbleren på et gulv, der er stærk nok til at bære vægten af enheden.

•Vælg "Mere tør" Hvis områder af tøj, såsom lommer eller sømme, ikke der tør efter cyklussen er afsluttet. Reducere den samlede størrelse af belastningen, og sortere tøj efter typen af stof til bedre resultater.

Kortindgangsdør Maytag yderligere hjælp hvis nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com