Sådan foretages fejlfinding af en Maytag automatisk tørretumbler

October 30

Problemer med Maytag automatisk tørretumblere kan være relateret til tørretumbler er operation eller tørretumbler er resultater. Problemer med tørretumbler kan omfatte en mangel på varme og tørretumbleren simpelthen ikke kører. Problemer med tørretumbler resultater kan omfatte belastningen bliver for varmt, ekstra lange tørre tider, eller simpelthen vådt tøj i slutningen af cyklussen. Problemer med Maytag automatisk tørretumblere kan være foretaget fejlfinding.

Instruktioner

•Kontrollér, at tørretumbleren er tilsluttet hvis den tørretumbler kører ikke. Maytag automatisk tørretumbler køre på 240 volt og har brug for særlige beholdere til stikket. Stikket passer ikke i en standard household outlet.

•Kontrollér afbrydere eller fuse panel hvis den tørretumbler kører, men der er ingen varme. Elektriske tørretumblere kan bruge to afbrydere eller sikringer---en tromme rotation og en for varmen.

• Luk døren og tryk på "Start" knappen for at få tørretumbler kører. Knappen "Start" skal være trykket for et par sekunder.

•Unclog fnug skærmen hvis der er problemer med resultater, som belastning bliver for varmt, overdreven tørretider eller vådt tøj på afslutningen. Hvis skærmbilledet lint er klar, kontrollere udstødning hood udenfor. Kigge efter forhindringer som fugle bygger rede i foråret og sne om vinteren. Stof skyllemiddel ark kan blokere udluftningsanordning slangen, der fører fra Maytag automatisk tørretumbler, og så kan sokker. Kig efter begge potentielle cloggers og fjerne dem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com