Sådan foretages fejlfinding af en Maytag DE410 tørretumbler

October 20

Sådan foretages fejlfinding af en Maytag DE410 tørretumbler

Maytag DE410 tørretumbler har funktioner såsom en rynke gratis mode, regelmæssig, medium og delikat temperatur valg, ekstra lav temperatur valg for meget ømtålelige emner, air fnug, en delvis tørre udvælgelse og en slutningen af cyklus signal. Tørretumbleren er solgt i mange varehuse samt online og i forskellige apparat eller hjem detailbutikker. Mens Maytag tørretumbler kommer med en garanti, der er beregnet til at hjælpe ejere af dækning i tilfælde af reparation eller udskiftning er nødvendig, kan nogle spørgsmål fastsættes gennem fejlfinding.

Instruktioner

•Skub strømkablet på Maytag tørretumbler til stikkontakt fuldt hvis dryer ikke kører. Kontrollér sikringen eller afbrydere og erstatte eller nulstille efter behov, som tørretumblere ofte behøver to sikringer eller afbrydere for at fungere korrekt.

•Skub tørretumbler døren for at sikre det er fuldt lukket, hvis der er magt men ingen handling. Tryk på "Start" for at betjene tørretumbleren efter at vælge den ønskede tør cyklus og indstillinger.

•Rengør ud for fnug filter og gøre sikker på gas ventil er på (mod uret) på gas modeller hvis der er magt og drift, men ikke varme. Vælg cyklusser, der ikke har "Luft" i navnet på cyklussen, som disse valg ikke brug varme.

•Sort tøj af stof type og holde belastning størrelse til en moderat niveau, hvis varerne ikke er tørring. Sørg for udstødning hood, beliggende på hjem udvendige, er fri for forhindringer som fnug.

•Juster nivellering benene hvis de tørretumbler vuggende, vibrerende eller at gøre en masse støj, så alle fødder nå gulvet. Inspicere inde tørretumbler for lille, hård objekter, der kan gøre støj når løs i tørretumbleren, såsom negle, nøgler, penne eller mønter.

Kortindgangsdør Maytag for assistance hvis nødvendigt på 800-344-1274.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com