Sådan foretages fejlfinding af en Maytag elektrisk tørretumbler

October 7

Din Maytag elektrisk tørretumbler har et problem og du ikke ved hvordan man kan lave det. Før du ringer til forhandleren eller reparatøren, forsøge at finde en løsning på problemet på egen hånd så du kan spare dig selv lidt tid, forværring og penge. Heldigvis tilbyder Maytag et websted med produktsupport, indeholder hjælp til fejlfinding for sin elektriske tørretumblere og andre apparater. Du kan også finde Servicehåndbog og oplysninger om problemer specifikke til din tørretumbler model (se link i ressourcer).

Instruktioner

•Tag tørretumbleren og slide en spartel mellem topdækslet og frontpanelet for at presse låseclipsen. Fjerne toppen og fjerne skruer på hver side af ryggen flange på frontpanelet. Fjern frontpanelet.

•Kontrollér, at to wire seler i den nederste forreste højre hjørne hænger sikkert. Dette vil sikre din tørretumbler virker korrekt på Auto-tørre.

•Troubleshoot motor og blæser ved at fjerne de tre skruer på forsiden af tromlen, der holder blower duct. Tage kanalen og fjerne de ni skruer, der Fastgør panelet blæser dæksel. Fjerne panelet.

•Tag wiren udnytte stik fra motoren og rotere blæser samling ved at trække den venstre side mod dig. Fjerne blæser forsamlingen.

•Tag blæser hjul fra samlingen ved hjælp af en skruenøgle på bagsiden af motorakslen og andre skruenøglen på møtrikken holde rattet. Fjern møtrikken, efterfulgt af de tre skruer rundt om den.

•Afbryd din tromle fra knirkende mens tørring ved at erstatte glider. Med top og front af tørretumbleren fjernet, frakoble ledningerne til tromlen lys og fjerne de fire skruer, der forbinder tromme skottet til rammen. Fjerne tromlen bælte fra remskiven og trække tromlen. Kontrollere og service valser og glider som nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com