Sådan foretages fejlfinding af en Maytag elektrisk vifte

March 20

Sådan foretages fejlfinding af en Maytag elektrisk vifte

Maytag elektriske intervaller kan være fritstående eller slide-in. Nogle af dem har selvrensende funktionalitet, og nogle har dobbelt ovne. Ovnene kan variere i størrelse fra 4.0 kubikfod til så meget som 5,6 kubikfod, som er stor nok til den største Tyrkiet. Finish kan indeholde rustfrit stål, sort eller bisque. Bredder kommer i 29 eller 30 inches. Maytag er en pålidelig brand, men du skal foretage fejlfinding af det område, som er en nem proces.

Instruktioner

•Sørg for at sikre, at knapperne på ovnen er opstillet, hvis ovnen ikke udføre som forventet.

•Kontrollér magt hvis ovnen ikke vil tænde på alle. Kontroller, at stikket er indsat i væggen. Check for blæst sikringer eller udløst afbrydere.

•Kontrollér sikker ovnen er ikke indstillet til en forsinket kok eller en ren program hvis ovnen ikke er opvarmning ordentligt. Den forsinkede cook indstilling vil forårsage ovnen til forbliver tændt, indtil timeren er aktiveret; den rene cyklus vil have en cool ned tid hvor ovnen ikke fungere.

•Sørg for at sikre, at ovnen udluftning ikke er blokeret, hvis bagning resultaterne ikke er som forventet. Sørg for området er niveau.

•Kontrollér ovn rack positioner hvis fødevaren ikke stege korrekt, eller der er rygning. Maden kan være for tæt på de varmeelementer. Trim overskydende fedt fra kød før bagende. Brug ikke aluminiumsfolie for at line slagtekyllinger Indsæt. Prøv at pre varme slagtekyllinger hvis det er muligt. Forlade slagtekyllinger døren åben til dets første position, som er omkring 4 inches, når bagende.

•Indstil den rene cyklus længere, hvis ovnen ikke selv rengøre ordentligt. Fjern overskydende afsmitning før du starter den rene cyklus.

•Sørg for at sikre, at ovnen ikke er i Sabbath tilstand hvis der ikke er nogen bipper genereres, når du trykker på knapperne. Mange ovne har nu Sabbath indstillinger i overensstemmelse med religiøse krav, og denne indstilling kan have været uforvarende indstillet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com