Sådan foretages fejlfinding af en Maytag MDB4100

July 28

Maytag MDB4100 er en ældre model af opvaskemaskine, der er ikke længere i produktion af Maytag Corporation. Opvaskemaskinen har en justerbar øvre rack samt vask muligheder såsom udvidet vask, nøjagtig temperatur sensing og en opvarmet tør funktion. Opvaskemaskinen drives med en roterende kontrolknappen og bør fungere godt med typiske pleje og vedligeholdelse. Problemer, der opstår med opvaskemaskine, kan dog ofte fastsættes med en lille fejlfinding.

Instruktioner

•Drej på vand ventilen tilsluttet Maytag opvaskemaskine, som er normalt findes under køkkenvasken, hvis opvaskemaskinen ikke fyldes med vand. Ordne vandslange, og rense ud indsugningsventilen vand i bunden af opvaskemaskinen karret. Luk opvaskemaskine fast. Drej skiven til den valgte cyklus og derefter tryk "Start."

•Tør ud i vaske-og rengøringsmidler cup med en ren klud efter vask, hvis der er rester eller rengøringsmiddel tilbage efter en vask. Bruge friske vaskemiddel for at forhindre klumper eller sammenklumpning.

•Rengør ud køkkenvasken, og køre renovationsafgifter, hvis opvaskemaskinen ikke afdrypning ud af vand. Måle drain slangen og ophøje slangen mindst 32 inches op fra gulvet, og derefter rette slange for at forhindre bøjninger, som kan forårsage blokeringer.

•Rinse off retter inden du ilægger opvaskemaskinen hvis vask synes støjende og hårde genstande bliver jorden op i den interne mad forvalter på en regelmæssig basis.

•Start en "skyl kun" cyklus hvis retter har siddet i opvaskemaskinen og der er en lugt. Udfylde begge sider af vaskemiddel cup med bagepulver, hvis lugten fortsætter eller er meget stærk. Vælg "Lys vask" efterfulgt af "Start", og lad renseren køre i 10 minutter. Unlatch døren og lade døren stå åben natten over før lukke døren igen og trykke på "Start" for at afslutte cyklussen.

•Forøgelse vandtemperaturen på vandvarmer til mindst 120 grader Fahrenheit. Vælg funktionen "AccuTemp" vask, hvis cyklen kører i lang tid, eller hvis den "Varme forsinkelse" lys er belyst. Start med varmt vand i vasken først før du starter opvaskemaskinen.

•Measure ud af vaskemiddel overensstemmelse med produktanvisningerne, og luk vaskemiddel, og skyl støtte dispensere fast inden du starter opvaskemaskinen, hvis der er utætheder. Brug ikke andre typer af vaskemiddel, som kun opvaskemaskine vaskemiddel er godkendt til brug i denne Maytag opvaskemaskine.

•Brug varmt vand og skyl støtte rengøringsmiddel hvis briller vises plettede. Blød elementer i hvid eddike i 5 minutter og skyl derefter for at fjerne den overskyet eller plettede udseende.

•Læg opvaskemaskine så der er plads mellem hver tallerken. Fylde vaskemiddel og skyl støtte rum, hvis der er mad jord tilbage på retter. Brug varmt vand temperatur cyklusser, og skyl retter godt før indlæsning af opvaskemaskine.

•Prøv citronsyre-baserede rengøringsmiddel hvis punkter synes plettet eller misfarvet efter vask. Overveje en husholdnings vandfilter, hvis der er konstant rester eller farvning i opvaskemaskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com