Sådan foretages fejlfinding af en Maytag Model MSD2454GR

September 28

Maytag appliance model MSD2454GR er en side-by-side køleskab, som blev solgt til forbrugerne til brug i hjemmet. Side-by-side køleskab funktioner twin døre til fryseren og køleskabet i stedet for en top og bund døren for hver. Derudover har fryser døren, som er traditionelt den venstre dør, vand dispenser og ice dispenser på ydersiden af det. Som du kan bruge din Maytag køleskab, kan du støde på nogle problemer, som du kan foretage fejlfinding på din egen.

Instruktioner

•Skub køleskab stikket helt ind i stikkontakten. Hvis stikket i stikkontakten, kigge efter en blæst sikring eller udløst breaker i huset sikring eller hammerens boks. Hvis du stadig har ikke magt, tjek at temperatur kontrollen ikke er indstillet til "Off", og at enheden ikke er i automatisk afrimning.

•Luk døre hurtigt efter at komme i enheden til at forhindre det i at køre for meget og holde temperaturen cool inde. Hvis det kører overdrevent og du ikke åbner dørene for meget, kig efter noget blokerer base gitter og flytte elementet. Hyppige døråbningen kan også forårsage en fugt ophobning på indersiden.

•Dæk alle fødevarer stramt at forhindre lugt i enheden. Du kan også tørre ned interiør med en ren klud, hvis du tror, beskidte vægge bidrager til lugten.

•Juster temperaturen styrer hvis det er for koldt eller for varmt i køleskab eller fryser. Kun justere ét niveau ad gangen og give det en fuld 24 timer kan træde i kraft. Efter denne periode, hvis det er stadig ikke tilfredsstillende, kan du gøre en anden justering.

•Flyt ismaskinen arm ned til "On" position, hvis det ikke virker. Du kan stoppe det igen ved at løfte det op til positionen "Off". Andre årsager til ice maker ikke arbejder er lavt vandtryk og vandforsyningen er slukket. Teste vandet i din vandhane om trykket er lav. Arrangere en blikkenslager til at rette pres problemer.

•Tjek for ice fastklemte i dispenseren hvis det ' ikke i orden. Fjerne eller løsne den med en plast køkkenredskaber. Fjern parameteren lås fra "On" position, hvilket ville forhindre det i at fungere. Lavt vandtryk kan også være skyld i den vand dispenser ikke arbejder.

•Opkald Maytag kunde bistand hvis du stadig har brug for hjælp med et problem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com