Sådan foretages fejlfinding af en Maytag Top-Loader

February 4

Maytag virksomheden er kendt for sine husholdningsapparater, herunder ovne, køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere og skiver. Virksomheden fremstiller både på forsiden og top-load tøj skiver, samt vaskemaskine/tørretumbler kombinationer. Maytag top-load skiver er generelt højeffektiv apparater med en stor kapacitet tromlen og forskellige muligheder, såsom sanitære og power wash cyklusser. Maytag skiver skal fungere godt med standard pleje og vedligeholdelse, men hvis spørgsmål opstår, nogle grundlæggende fejlfinding kan hjælpe med at identificere problemet.

Instruktioner

•Kontrollér kraft ledning og sørg for Maytag vaskemaskine er korrekt forbundet til en fungerende strømforsyning hvis vaskemaskinen ikke tænder. Nulstille lokale sikringer eller afbrydere som nødvendigt.

•Kontroller, at alle fire fødder på vaskemaskinen er i kontakt med gulvet hvis vaskemaskinen er alt for støjende under drift. Placer et stykke krydsfiner nedenunder vaskemaskinen til at gøre det niveau, hvis det er nødvendigt. Åbne vaskemaskinen og fjerne enhver løs mønter, penne eller andre hårde genstande, der kan forårsage støj, mens vaskemaskinen er i drift.

•Åbn øverst låg på vaskemaskinen og omfordele elementer i karret, hvis der er sprøjt eller siver ud fra vaskemaskinen. Check nedløbsrøret for eventuelle hindringer eller blokeringer og rengør det som nødvendigt. Tjekke forbindelser på fjorden vandslanger. Spænd dem om nødvendigt.

•Straighten indsugningen slanger, hvis vandforsyning er lav eller vaskemaskinen er ikke fylde med vand på alle. Kontroller vand ventiler er tændt, og rense inlet skærme af overskydende snavs eller snavs. Tryk på knappen "Auto vandstanden", hvis den er tilgængelig, automatisk fornemme den nødvendige mængde af vand til hver belastning.

•Tryk på "Start/Pause", hvis fejlen koder "UL" eller "OL" vises på displayet. Åbn låget af vaskemaskinen og omfordele belastningen jævnt inde i karret. Fjern nogle af tøjet hvis vaskemaskinen har for mange elementer i det og er for fuld til at fungere korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com