Sådan foretages fejlfinding af en Maytag tørretumbler, der ikke tænder

January 1

Sådan foretages fejlfinding af en Maytag tørretumbler, der ikke tænder

Whirlpool producerer tørretumblere under navnet Maytag. Disse tørretumblere er omfattet af de samme fuld et års garanti som andre Whirlpool apparater. Hvis tørretumbleren drives i USA eller Canada, vil Whirlpool betale for alle nødvendige dele og labor omkostninger i det første år af ejerskabet.

Før du ringer til garantiservice, fordi din tørretumbler Maytag ikke vil tænde, forsøge fejlfinding af dette problem.

Instruktioner

•Undersøg den husstand sikring eller hammerens boks. Maytag tørretumbler bruger to sikringer eller breakers. Nulstille begge breakers ved at skubbe dem til "On" position; Erstat blæst sikringer, hvis nødvendigt.

•Opkald en elektriker til at sikre, at tørretumbleren har en 240-volt strømforsyning. Hvis tørretumbleren løbende ture breakers eller blæser sikringer, er det undersøgt af en elektriker.

•Luk tørretumbler døren fast for at sikre det er smækket. Nogle modeller har både øvre og nedre låse, der skal sikres fuldt ud.

•Tryk og hold "Start" knappen nede i 5 sekunder. Store belastninger kan kræve "Opståen" knappen vil blive afholdt i flere sekunder før cyklussen begynder.

•Drej cyklus kontrolknappen til den "automatiske tør," "Sensor tør" eller "Timet tør" cyklus. Tørretumbleren vil ikke starte hvis kontrolknappen er indstillet på at "Rynke forhindre" cyklus.

•Tryk på cyklus signal-knappen og hold nede i 3 sekunder for at slukke for funktionen "Kontrol låst".

•Tag et nyligt installerede netledning og re-installere det korrekt. Drej skruen sikring terminal dækslet mod uret med en skruetrækker. Fjern dækslet. Fodre enden af ledningen gennem klemmerække åbning. Sølv skruen i midten af den terminal blok. Sted neutral jordledningen på tørretumbleren og neutral wiren på ledningen under sølv skrue og spænd den. Tilslut den grønne eller nøgne ledning på ledningen til skrue i øverste højre hjørne af terminalklemmerne.

Tilslut andre ledninger til de resterende skruer. Drej skruerne med uret for at stramme. Erstatte terminaldækslet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com