Sådan foretages fejlfinding af en Maytag vaskemaskine at vil ikke tom på langsomt Spin

February 16

De fleste Maytag tøj vaskemaskiner tilbyder en bred vifte af temperaturer, vask og spin cykler, herunder hurtig, medium og langsomt spin hastigheder til brug med forskellige vaske cykler og tøj. Maytag tøj skiver typisk fungerer godt og er designet til at vaske og dræne vandet med hver brug. Men hvis problemer med ydeevnen opstår, såsom vaskemaskine ikke tømme ordentligt, brugere kan foretage fejlfinding af problemet for at løse konflikten.

Instruktioner

•Vælg en regelmæssig spin cykle over langsommere spin cykler som "Delicate," "Håndvask", "ekstra lav,"Lav Spin"eller"Ingen Spin." Langsommere spin cykler kan forårsage vaskemaskinen til at bevare en lille mængde vand i karret, selv efter de er fuldført. Lad låget lukket under vask, som vaskemaskinen ikke vil fungere hvis låget er åbent, og heller ikke vil vand i tromlen dræne væk.

•Tilføj yderligere vaskeri elementer Hvis kun ét stort element er at blive vasket, eller hvis belastningen er meget lille i størrelse. Pladskrævende eller små belastninger kan resultere i vaskemaskinen bliver ude af balance. Dette kan resultere i vand ikke dræne korrekt under spin cyklus.

•Brug kun højeffektiv vaskemidler i Maytag vaskemaskine, der er energieffektive. Højeffektiv vaskemiddel er markeret "Han" og kan købes på de fleste købmandsforretninger. Hvis den forkerte type af vaskemidler der anvendes, kan vandet ikke dræne korrekt under langsommere spin cykler på grund af et overskud af sæbeskum i vandet.

•Rengør afløbet slange og glatte, hvis nødvendigt. Sikre, at slutningen af drain slangen er ikke højere end 96 inches over gulvet, da dette forårsager vandet til at flyde tilbage i vaskemaskinen.

•Tillad en langsom-spin cyklus til ende. Derefter skal du vælge en hurtigere spin cyklus og tryk på "Start" til afløb det resterende vand ud af vaskemaskinen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com