Sådan foretages fejlfinding af en Maytag vaskemaskine, der ikke Spin tør

February 23

Sådan foretages fejlfinding af en Maytag vaskemaskine, der ikke Spin tør

Maytag har en lang historie af fremstillingsprocessen vaskemaskiner, så du ville forvente, at alle kinks ville have været udarbejdet af nu. Maytag skiver, men som andre mærker af skiver, skal regelmæssigt vedligeholdes og rengøres. Men selv flittig vedligeholdelse altid forhindre ikke din Maytag vaskemaskine fra ikke korrekt spinning tøj tørt, hvilket er en hyppig klage ejere har med maskinen. Du kan foretage fejlfinding af en Maytag vaskemaskine, der ikke vil spin-tør på egen hånd og måske endda reparere det selv.

Instruktioner

•Measure din nedløbsrør for at sikre det er ikke højere end 96 inches i højden og ikke kortere end 30 inches; ellers, det vil ikke pumpe nok vand fra vaskemaskinen, eller vandet kan strømme tilbage til vaskemaskinen.

•Look på skiven udvalg for at sikre, du har valgt korrekt rotere hastighed for materialet du vasker. Vælge den højeste hastighed, spin for at bestemt materiale. Hvis du vælger "ingen spin" eller "lav spin" valgmulighed, din Maytag vaskemaskine kan ikke fjerne alt vandet fra tøjet.

•Tjek, om du har valgt den egnede wash cyklus for typen materiale du vasker. Maytag vaskemaskine afløb ganske lidt langsommere på "Delicate" og "Håndvask" cyklusserne.

•Tjek for overdreven sæbe suds akkumulere i vaskemaskinen. Maytag anbefaler du bruger kun højeffektiv vaskemiddel i Maytag skiver. Andre rengøringsmidler kan forårsage overdreven sæbe suds, som kunne forårsage vaskemaskine til at operere med en langsommere hastighed, spin end valgte, resulterende i dyngvåd vådt tøj.

•Tilføj flere tøj at vaske indlæse. Hvis du vasker kun én store emne, ligesom en frakke eller et tæppe, kan vaskemaskinen blive ubalanceret og reagere ved at sænke spin hastigheden, forårsager maskine ikke løbe som det skal i løbet af spin cyklus.

•Undersøg dit afløb slange for træsko eller sløjfer. Ret slangen for at lade vandet til at flyde gennem. Fjerne blokering i nedløbsrøret eller nytte vasken.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com