Sådan foretages fejlfinding af en Maytag vindue AC

September 10

Vindue air condition-enheder kan give alle køling magt skal du i selv de varmeste vejr, men når at klimaanlægget standser arbejdet, du ønsker at få det tilbage, oppe og køre så hurtigt som muligt. Heldigvis er der nogle simple fejlfindingstrin, du kan tage før du ringer i en dyre aircondition reparatør.

Instruktioner

Fejlfinding din Maytag klimaanlægget

•Start ved at sørge for, der virkelig er et problem. Tjek termostaten på din Maytag air condition og sørg for det er i positionen køling. Sørg også for, termostat temperatur er lavere end den omgivende temperatur i rum. Ikke gæt på temperaturen i rummet; Brug et termometer for at være sikker. Nulstille termostat temperatur til mindst tre til fire grader lavere end temperaturen i rum, så Lyt til den fan til at komme.

•Kontrollér, at der er strøm flyder til stikkontakten. Frakobler klimaanlægget og en anden appliance i beholderen. Hvis der er ingen strøm flyder, tjekke din elektriske panel for en blæst sikring eller en udløst circuit breaker. Hvis strøm flyder, fortsætte din fejlfindingstrin.

•Kontrollér kondensat pumpen hvis din air conditioner har en. Hvis kondensat reservoir er fuld, kan enheden ikke komme. Tøm reservoiret, drive air conditionere og slukker og kontrollere, hvis ventilatoren kører.

•Kontrollér tilstand af filtrene. Hvis filtre i din klimaanlægget er blokeret, kan enheden kører dårligt eller slet ikke kører. Før du ringer i en reparatør, Sørg for du trække filteret og kontrollere dens tilstand. Hvis du har et ekstra filter på hånden, udskifte filteret med en ny og se hvis klimaanlægget begynder at køre. Hvis ingen ekstra filtre er tilgængelige, omhyggeligt rense din eksisterende filter og forsøger at starte air conditionere enhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com