Sådan foretages fejlfinding af en Miele Top fryser

June 15

Sådan foretages fejlfinding af en Miele Top fryser

Miele er en GE sub-brand tilgængelig i hele Nordamerika. Mieles køleskab og fryser enheder tager sigte på budget-bevidste familier. Lær, hvordan du foretager fejlfinding af en Miele top fryser, så du kan holde lagring af familiens livretter og frosne desserter uden besvær.

Instruktioner

•Drej Miele fryser temperaturkontrol dial, fundet på toppen af indersiden af fryser enhed, hvis du ikke finder, at temperaturerne, der er koldt nok. Miele tillader brugernes hen til ændre den temperatur, ved hvilken enheden fungerer, og temperaturen kan have været indstillet for lav til at opretholde frysning.

•Hvis du opdager objekter nær fronten konsekvent afrimning, Sørg for du ikke har fyldt fryseren så fuld, at ikke kan lukke sin dør. En pakke, der er alt for tæt på dør eller pinde ud og bryder fryseren gummipakning kan lade varmere luft ind i fryseren. Ligeledes undgå at åbne fryseren alt for ofte.

•Rearrange genstande i fryseren til at tillade større luftstrøm. Miele top fryseren genererer kold luft og sprøjter det ind i apparatet gennem et udluftningshul, fundet på bagsiden af enheden. Blokering af udluftningsanordning eller fyld fryseren med for mange objekter vil forhindre Miele fryser i held cirkulerende frost temperaturer.

•Kontrollér at Miele top fryseren er sluttet til en udelt stikkontakt, bemærker du din mad afrimning fordi fryser generator ikke er tænde. Deling af en stikkontakt eller bruge en forlængerledning kan overbelaste din køkken kredsløb og reducere den effekt, at fryseren modtager, hvorved dens afkøling potentiale.

Kortindgangsdør Miele garanti serviceafdelingen hvis det er mindre end 10 år siden du har købt enheden og du kan ikke finde apparatet. Dit problem kan være forbundet med defekte dele eller ikke udstyr, der er dækket af din Miele garanti i op til 10 år. Du kan nå departementet gratis på (800) 626-2224.

Tips & advarsler

  • Rengøre fryseren overflader jævnligt med en fugtig, varm klud til at forhindre en ophobning af snavset is indskud, der kan bevare pletter og lugter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com