Sådan foretages fejlfinding af en Norcold køleskab N841R

December 29

Sådan foretages fejlfinding af en Norcold køleskab N841R

Norcold N841R køleskab er fremstillet af firmaet Thetford til brug i campingvogne eller andre mobile homes og store køretøjer. N84 serien af køleskabe er gas køleskab og bør anvendes med forsigtighed. Påvises der gas, straks slukke enhver åben ild, åbne vinduer og kontakt en lokal brandstation eller gas company. Forlade køretøjet, hvis muligt. De fleste Norcold køleskabe arbejde godt på en rutinemæssig basis, men hvis der opstår problemer, er det bedst at foretage fejlfinding af potentielle problemer og altid operere med forsigtighed.

Instruktioner

•Kontrollér magt og propangas forsyningslinjer, hvis køleskabet ikke kører. Netledningen skal tilsluttes fast til køleskabet og den lokale strømforsyning for at fungere.

•Tag gas fra propan gas linje hvis køleskabet ikke fungerer efter udskiftning propan gastank. Åbne gas-ventiler og tryk "On/Off" for at slå køleskabet og tryk og hold "Mode" indtil lyset ved siden af "LP GAS" viser. Hvis det ikke viser eller fejlkode "F" vises, tryk på og hold "On/Off"-knappen i ét sekund og derefter slippe. Tryk igen for at starte en 30-sekunders tænding retssag. Når tændsats stopper gnister og gas sikkerhedsventil er lukket af kontrollerne, køleskab, skal lys ved siden af "LP GAS" lyse op. Dette indikerer, at køleskabet opererer på propangas.

•Betjenes køleskab på AC hvis rejser i højder højere end 5500 fødder eller hvis køleskabet ikke er køling elementer korrekt.

•Kontroller at propan gas tank ventilen er åben og trykisoleret korrekt hvis alarmen kode "FL" vises.

•Kontroller at sikring eller afbryder på køretøjet er intakt og AC/DC-konverter fungerer korrekt, hvis alarmen koder "AC" eller "DC" vises.

Kortindgangsdør en autoriseret servicetekniker, hvis eventuelle fejlkoder, der indeholder bogstaver "rE", "Han" eller "Sr" vises på displayet.

Tips & advarsler

  • Kontakt en autoriseret servicetekniker, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com