Sådan foretages fejlfinding af en Nordyne Gasovn

March 2

Nordyne er en virksomhed med en lang tradition for at lave ovne. Trods et ry for pålidelighed, Nordynes ovne er ikke undtaget fra grundlæggende problemer i de fleste hjem furnace systemer. Grundlæggende fejlfinding kan ophæve behovet for at ringe til en tekniker.

Instruktioner

•Indstil systemets blæser til positionen "off", hvis dit system blæser kold luft. Dette indikerer en brændt ud af kontrol switch. Bare købe en ny skifte fra en Nordyne forhandler og erstatte det, ifølge den pakke retninger. Hvis blæseren ikke forlade efter en varme cyklus, lukke magt fører til ovnen på panelet circuit breaker og efterse til switch boks med et ohmmeter. Hvis der er en dårlig wire, erstatte wiren. Da dette er kompliceret, er kræver en tekniker tilrådeligt.

•Locate og justere anticipator, hvis din Nordyne ovn ofte holder drejning og slukker. Afhængigt af den særlige model ligger anticipator-mekanismen ansvarlig for nedlæggelse enheden, hvis blæseren fortsætter output forbi en forudbestemt tid – på termostaten. Det er et lille håndtag med en skala fra en til seks med seks er den højeste indstilling. Justere løftestang for at indstille indikatoren over tre eller fire, hvis indikatoren er indstillet til en eller to. Dette justerer automatisk tidtager hen til slag længere versus kortere byger.

•Depress og hold pilot lys test switch, hvis din ovn ikke lys eller forblive tændt længere end et par sekunder. Watch Tændsats; en blå gnist skal antænde brænderen. Hvis ikke, tændsats skal udskiftes. Med strømafbrydelse og enhed ud, skru boliger skruer i bunden af tændsats og langsomt trække den ud. Erstatte det med en ny og skru den på plads. En udskiftning typisk sælges på mange hjem forbedring centre eller uafhængige Neodyne forhandlere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com