Sådan foretages fejlfinding af en oase tørretumbler

February 21

Kenmore har været at gøre energieffektive apparater siden 1927. Mens Kenmore Oasis model er især slanke og stilfulde design, kan det få problemer, hvis dens varmeelement--flade, rullet enhed, der styrer cyklus temperatur - brænder ud. Hvis enheden ikke fungerer, der er enkle fejlfinding teknikker, du kan bruge til at rette den. Før fejlfinding din model, skal du gennemse ejerens manuel retningslinjer for at løse mindre problemer, der kunne være at holde din tørretumbler i at fungere ordentligt.

Instruktioner

Ikke opererer

•Indstil hvis dryer er tændt eller slukket. Kontrollere hvis Oasis sikkert er tilsluttet og hvis power-indikatoren på frontpanelet viser grønt.

• Luk døren på tørretumbleren er hvis du bemærker, at det klem. Hvis den dør interlock switch-- eller låsen krog fundet på døren inde i panelet foroven--er ikke presset, vil det ikke aktivere maskinen. Være sikker på at det er ordentligt lukket, åbne og lukke døren et par gange, og sørg for, at interlock switch ikke holde.

•På frontpanelet, drej dialer med uret, indtil du hører et klik. Tryk på kontakten til at begynde den tørretumbler cyklus.

Ingen opvarmning

Kortindgangsdør en Kenmore producenten for at fà ¥ en erstatnings varmeelement, der er kompatibelt med modellens Elite Oasis.

•Tag tørretumbler fra sin stikkontakt. Træk den tørretumbler ud fra væggen, udsætter enhedens bagpanel. Brug en skruetrækker på hver af de bagpanelet fire hjørner til unlatch det.. Når dækslet er blevet fjernet, Find varmelegemet, eller den flade, lange enhed med vedlagte wiren spoler, fra tørretumblerens base. Varmelegemet er placeret i forreste og til venstre.

•Unlatch ledninger; forsigtigt trække ledningerne med lang nål næse tænger. Fjern skruen, der sikrer de varmeelement strop på plads. Aflæsse boksen bagud og løfte varmeelement ud.

•Sæt udskiftning varmeelement stedet for gamle. ReWire som anvist på varmelegemets etiket. Re sikker bagpanelet af tørretumbleren når du er færdig. Sørg for at plug tørretumbleren før opererer.

Tips & advarsler

  • Altid bruge ekstrem forsigtighed og sørg for at strømkilder er slået fra, når reparation af enhver husstand apparatet.
  • Bestemme hvis din elektriske afbrydere har udløst, da en sikring kan faktisk forårsage mere skade på en radiator.
  • Sørg for at kontakte en Kenmore producent, hvis drift og varme element problemer fortsætter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com