Sådan foretages fejlfinding af en Onan Gas Generator

September 12

Sådan foretages fejlfinding af en Onan Gas Generator

Onan generatorer kan være potentielt uvurderlige kilder til magt for dem der kan lide at tilbringe tid rejser i deres campingvogne eller RV'S (rekreative køretøjer). Disse små, overskuelige gas-drevne enheder kan give et væld af magt med et minimum af besvær--, hvis de er i orden. Ser specifikt på de gasdrevne modeller, nødt du til at være bevidst om spørgsmål såsom tilstoppede filtre, oliestand og batterivedligeholdelse hvis du vil være sikker på du plejer være magtesløse--bogstaveligt - ved funktionsfejl med din enhed.

Instruktioner

•Kontrollér, Onan generator faktisk har nok motorolie kan køre korrekt. Skru oliepinden ned for at opnå den korrekte olie læsning, på samme måde, du ønsker for et motorkøretøj, og top op olie med 15W-40 olie.

•Syn undersøge og teste batteriet, hvis du lider tab af magt eller din generator vil ikke starte. Sørg først, batteriet forbindelser er ren og sikker som løs eller beskadiget forbindelser kan ofte være ansvarlig for magten spørgsmål. Test derefter batteriet for strøm. Med et voltmeter, Tilslut negative kundeemnet til jorden, og den positive føre til positive batterikabel på starteren magnetventil. Læse skærmen; Det skal vise mellem 12.6V og 12.8V--, hvis det ikke, oplade batteriet og hvis batteriet stadig ikke vise den korrekte læsning efter opladning har batteriet udskiftet.

•Kontrollér om din Onan generator er overophedet. Kig på "Kølevæsketemperatur" gauge, og hvis det læsning opad "230 grader Fahrenheit", generatoren vil lukke ned. Tjekke kølevæsken niveauer og genopfylde hvis nødvendigt.

•Rens filteret på din generator hvis du lider af sort røg stammer fra enheden under normal drift. Fjern dækslet og luft-filter dækning, før løft ud af luftfilteret og rense det af støv og snavs, der kan forårsage den sorte røg fra udstødning. Hvis filteret er alt for dårligt beskadiget eller snavset, erstatte den.

•Kontrollér, at der er tilstrækkelig brændstof, hvis generatoren bølgende. Kigge efter en utætte eller defekte brændstof linje og sikre brændstofpumpen fungerer korrekt, hvis fylde tanken ikke løser problemet.

•Kontrollér brændstof niveau også hvis enheden kranksæt men fejler for at starte. Undersøge Tændrør til kulstof aflejringer og udskift dem om nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Køre generatoren mindst en gang hver måned fortsatte for at sikre fremragende drift af maskinen. Hvis du lader den sidde, ubrugt generator, fra sommer til sommer så vil du ikke få det samme niveau af ydeevne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com