Sådan foretages fejlfinding af en opvaskemaskine Float Switch

August 5

Sådan foretages fejlfinding af en opvaskemaskine Float Switch. Har du nogensinde åbnet op din opvaskemaskine, når det færdig med at køre for at opdage, at bassinet er stadig fyldt med vand? Så grimme som det er, det giver dig pause for at begynde gad vide, hvis din favorit kaffe krus er at få som mousserende ren som du altid troet det var. Der kan være flere årsager til hvorfor din opvaskemaskine er ikke dræne korrekt, og at de køre fra simpelt (mad fanget i afløbet risten) til kompleks (dårlig float switch). Når du holder din hånd i den skumle vand at opdage mad ikke er problemet, er det tid til at lære, hvordan du foretager fejlfinding af din opvaskemaskine float switch.

Instruktioner

•Because din opvaskemaskine kører af el- og det er fyldt med vand, Sørg for at slukke for strømforsyningen til maskinen. Du kan gøre dette ved at placere effektafbryderen i din elektriske panel og skifte det ud.

•Med magt ud, fjerne de øverste og nederste parabol reoler og bruge den lille spand til at begynde at fjerne vandet. Få så meget ud, som du kan.

•Med alt vandet ud, ser på gulvet i opvaskemaskinen til at lokalisere float forsamlingen. I mange opvaskemaskiner er det placeret i den bageste del af rummet, men husk det kan virkelig være hvor som helst på gulvet i rummet. Det kan være skjult af et plastik cover. Når du finder det, Fjern dækslet. Det er normalt fastgjort til gulvet i maskinen med en skrue eller det kan bare snap på plads afhængig af model.

•Når du se float forsamling, ophæve float og lad det falde. Det bør flytte nemt og ubegrænset. Hvis det ikke sker, ser for snavs, der kan påvirke dens bevægelse.

•Tag float. Float normalt klikker på plads, så bare unsnap float og trække det. Hvis det ikke kommer nemt, er det sandsynligvis sluttet korrekt til parameteren float. Dit næste skridt vil være at teste float skifte at gøre det fungerer korrekt.

•På forsiden af opvaskemaskine, i bunden, fjerne spark plade. Det er normalt afholdes med to skruer. Med din handy lommelygte, finde parameteren float. Det vil være direkte nedenunder flyde, så holde i tankerne hvor float var placeret i de indvendige rum og du skal finde parameteren nemt.

•På parameteren float, vil du se at der er to ledninger knyttet til den. Disse ledninger er forbundet med slip-on stik.

** Være sikker på, at magt er slukket før du arbejder på switchen. Gå dobbelt-tjekke, at afbryder er stadig slukket!

** Brug din needlenose tænger til at trække ledningerne af terminalerne. Træk stikkene ved at fatte stikket og trække, ikke ved at trække ledningerne. Du kan mærke disse ledninger, eller holde noter om, hvad du gør for at sikre, at den rigtige ledning får tilsluttet til højre terminal, når du lægger alt tilbage sammen.

•Grab din multi tester og sæt testeren til at læse ohm. Indstillingen er normalt X 1 eller RX1. Tryk på en probe til én terminal og andre sonden til andre terminal på switchen. Kontrollere læsning. Det vil enten få vist en læsning af nul eller uendeligt.

•Hold dine sonder rørende terminaler og tryk på knappen på float skifte. Afhængigt af hvad din første læsning var, når du trykker på knappen for at skifte bør du få den modsatte læsning. Så hvis din oprindelige læsning var nul, så skal du få en uendelighed læsning med knappen nede, og vice versa.

•Hvis du får de rigtige aflæsninger, så du kender din float switch er i orden. Saml maskinen og køre en tom load for at se om vandet virker vej. Hvis du stadig har vand i bassinet efter den tomme cyklus, kan så du have en træsko eller andet sted i dine rør.

•Hvis du får ikke de korrekte målinger, så du bliver nødt til at erstatte parameteren float.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com