Sådan foretages fejlfinding af en Panasonic vakuum

September 24

Panasonic har et komplet sortiment af støvsugere til rådighed for forbrugerne. Nogle af deres mest populære modeller (i forbindelse med skrivning) er oprejst vakuum og omfatter MC-UG693, MC-UG383 og MC-UG471. Disse støvsugere er nemme at vedligeholde, der har en HEPA filtrering systemer. Støvsugere er overkommelig, gennemsnit $200-$250. Hvis du har et problem med din Panasonic støvsuger, kan du udføre nogle fejlfinding som en måde at løse problemet før skulle bruge pengene til en reparation facilitet.

Instruktioner

•Sørg for at alle dele af Panasonic-støvsugeren er installeret korrekt. Taske, slange og støvhætten bør alle låse fast på plads.

•Ændr Panasonic vakuums pose. En tilstoppet eller fuld pose kan forårsage vakuum funktionsfejl. Du kan købe nye Panasonic støvsugerposer fra detailhandlere gerne Target og Walmart (Sørg for at skrive ned din præcise modelnummer, så du køber den rigtige erstatning taske). Hvis du vil ændre posen, Fjern støvhætten og trække ud af posen ved at snuppe den pap del øverst. Linje op de nye taske med faner i toppen af beholderen og erstatte støvhætten.

•Tag snavs og snavs fra støvsuger bælte. Brug en klud med mild skålen vaske og vand til at rense bæltet. Tørre bæltet, når du er færdig med rengøring.

• Rengør slange og dyse af Panasonic vakuum. Tilstoppede slanger og dyser kan forårsage støvsuger problemer picking up snavs. Tage en klud og kører det gennem åbningerne. Du kan også blæse komprimeret luft gennem slanger til at slippe af enhver snavs oprustning.

•Udskift støvsuger bælte. Skru den nederste plade af støvsugeren og trække sig ud omrører. Træk i selen og erstatte det med den nye version ved at skubbe det over slots i front dyse boliger. Genindsætte omrører og skru pladen tilbage over støvsugeren.

Tips & advarsler

  • For mere specifik fejlfinding for din særlige Panasonic støvsuger, henvises til din instruktionsbog.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com