Sådan foretages fejlfinding af en Performa tørretumbler

July 19

Maytag Performa tørretumbler træk op til fire temperatur kontrol – regelmæssig, medium, lav og luft fnug--samt flere cyklusvalg. Maytag anbefaler flere metoder, du kan minimere risikoen for at beskadige Performa tørretumbler, såsom rengøring fnug filter efter hver belastning og ikke overbelastning enheden, men kan stadig opstå problemer. Før du kalder en servicetekniker eller Maytag apparater salg selskab, foretage fejlfinding af din tørretumbler for at afgøre, om det kan repareres ved et hurtigt fix eller kræver mere dybtgående indsats.

Instruktioner

•Tag din Performa tørretumbler og sæt det i igen for at sikre en stram forbindelse til strømforsyningen, hvis den tørretumbler ikke kører på alle. Kontrollere sikringsboksen eller circuit breaker, den er forbundet, erstatte nogen blæst sikringer eller nulstille enhver udløst kredsløb. Åbne døren og lukke den fast og derefter skubbe "Kontrol" skiven til at genstarte.

•Ændr tørretumbler er temperatur indstilling til et udvalg end "Air fnug," som er et ikke-varme udvalg, hvis den tørretumbler ikke varme og ingen kredsløb er udløst eller sikringer er blæst. Åbne gas levering ventil fuldt ud, hvis din model af Perfoma tørretumbler er en gas-drevne enhed.

•Tag den tørretumbler udluftningsanordning duct fra tørretumbleren, og det punkt, hvor den forlader dit hjem, hvis belastningen ikke tør. Fjern eventuelle overskydende lint fra punkterne kanalen og forbindelse med slange vedhæftet fil i en støvsuger. Gå uden for dit hjem til udstødning udluftning og kontrollere aftræk hood. Det skal åbne og lukke uhindret.

•Tag flere tungere varer fra tørretumbleren hvis belastningen er stor, eller tilføje nogle håndklæder til ekstremt små belastninger, hvis den hårtørrer er afskåret fra tørt tilstrækkeligt. Placer ikke alt for våde elementer ind i tørretumbleren; Tjek din vaskemaskine til problemer, hvis det forlader tøj alt for våd.

•Tag elementer som negle eller løs knapper ud af tørretumbleren til at fjerne støj. Placere din hånd på hjørnet af tørretumbleren og forsøger at ryste enheden. Hvis maskinen vakler, skal du justere dens nivellering ben, så alle fire fødder er sikker på jorden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com