Sådan foretages fejlfinding af en Pool varmepumpe

October 13

Sådan foretages fejlfinding af en Pool varmepumpe

På dage med kølige temperaturer, kan varmepumper gøre din pool behageligt. Din varmepumpe kan opvarme din pool, kun hvis det fungerer korrekt. Hvis din pool varmepumpe funktionsfejl, kan du prøve fejlfinding det før ringer en pool ekspert og bruge penge på dyre reparationer.

Instruktioner

•Shut off din varmepumpe, hvis det utæt vand, men afgå sig løb. Vent et par timer på vandstanden til at falde. Kontrollere vandstanden omkring bunden af varmepumpen. Hvis du ser en markant reduktion af vand, er din varmepumpe sandsynligvis utæt. Kontakt en kvalificeret pool tekniker.

•Sæt en test strip i varmepumpen til at kontrollere et udsnit af vand til klor eller brom. En teststrimmel tillader dig at bestemme niveauet for alkalinitet eller surhed af din pool. Kig på teststrimlen. Hvis du ser en positiv læsning for sanitizer på strimlen, din varmepumpe er utæt og skal repareres. Hvis teststrimlen har en negativ læsning, din varmepumpe har harmløse kondens og er fint.

•Kontrollér displayet på din pumpe, hvis det ikke virker. Find de vigtigste breaker på panelet power supply og sørg for det er tændt. Kontrollér afbryde kontakten i nærheden af varmepumpen og sørg for det er på så godt. Henvise til din varmepumpe-brugervejledning, hvis du er usikker på placeringen af disse enheder.

•Kontroller din pumpe display for en læsning som "Flo." Kontrollere den cirkulerende pumpe og filter kurv, hvis du ser sådanne denne læsning. Si-kurv er placeret på siden af din pumpe motor. Henvise til din pumpe manuelt hvis du ikke kan finde den. Sørg for si-kurv er korrekt anbragt for at tillade vand at omgå varmepumpen.

•Øge vandtemperatur over 60 grader Fahrenheit hvis skærmen viser en "Off" læsning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com