Sådan foretages fejlfinding af en Poulan motorsav

October 2

Der er to grundlæggende dele af en Poulan motorsav: motor og baren som bærer kæden. Hvis du har problemer med din Poulan motorsav, kan så du gøre nogle grundlæggende fejlfinding på disse to facetter af værktøjet, før du tager motorsaven til en professionel eller blot vælge for at erstatte den. Du kan spare en masse tid og penge, og alt hvad du behøver er elementer, der sandsynligvis er allerede i din værktøjskasse.

Instruktioner

•Kontrollér tændrøret. Det første skridt til at kontrollere dette ud er, tage din tændrøret skruenøgle og fjerne tændrøret ved at dreje det mod uret. Sprøjt nogle udgangspunkt væske inde i tændrøret hullet--om et halvt sekund værd-- og derefter sætte stikket tilbage i. Fast spænd det ned. Trække den igangsætter ledning (du kan have til at gøre dette et par gange). Hvis motorsaven starter og kører, du er færdig. Hvis det ikke ild, tændrøret er dårlig og skal udskiftes.

•Udskift tændrøret. Brug skruenøglen til at trække det gamle tændrøret tilbage ud og vride den ny sig på plads. Hvis motorsaven starter nu, så du kan fortsætte med at bruge det og din fejlfinding er udført.

•Rengør ud Poulan motorsav gears. Med din tændrøret skruenøgle eller boks ende skruenøgle, tage ud en eller to nødder på siden af motorsaven. Dette vil give adgang til den faktiske kæde gear. Gearene kan få tilstoppet med pinde, træflis og kviste. Rens hele området med en gammel tandbørste.

•Test gearene. Erstatte panelet og snuppe chain med dine handsker på. Forsøg på at trække det på linjen. Hvis det trækker langs gnidningsløst, er du klar til at starte savning igen.

•Få nogen klemt områder på bar af motorsaven. Baren har et spor. Kan kanterne af dette spor kan få klemt og varebevægelser i kæden. Placer skruetrækkeren i sporet og langsomt køre det rundt hele uden for kanten. Hvis din skruetrækker stopper på noget tidspunkt, skal sporet være forsigtigt pried åbne indtil du kan nemt flytte skruetrækkeren igen. Fortsæt, indtil du har flyttet hele længden af linjen.

•Træk kæden. Hvis det går nu let. du er god til at starte arbejdet. Hvis ikke, du kan være nødvendigt at få en ny motorsav eller tage din gamle, skal repareres af en professionel.

Tips & advarsler

  • Arbejd aldrig på motorsave, mens de kører.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com