Sådan foretages fejlfinding af en Poulan Weedeater

June 10

Sådan foretages fejlfinding af en Poulan Weedeater

Poulan har været en populær hjem producent af haven udstyr, populære for deres plæneklippere, Weed spisere og traktorer. Hvis du har en Poulan ukrudt æder, kræver fejlfinding ikke trække ud instruktionsbogen og bladre gennem siderne. Bare Følg denne enkle fejlfinding tjekliste.

Instruktioner

•Kontrollér brændstoffet i tanken når motoren ikke vil starte. Hvis enheden har brændstof, skal du kontrollere, at tændrøret er monteret korrekt. Kontroller, at brændstoffet er ved at nå karburatoren. Der vil være en brændstof linje kører til karburatoren. Din karburator kan også være nødvendigt at justere. Poulan tyder på ikke at arbejde på karburatoren selv, men at bringe det til værkstedet. En anden mulighed er, at motoren kan blive oversvømmet.

•Hvis enheden ikke kører korrekt, kontrollere, at luftfilter er ren. Kontroller, at tændrøret ikke er forurenet. Hvis der er olie, snavs, brændstof eller andet restmateriale, der har tæret spidsen af tændrøret, er det forurenet. Check at karburatoren ikke kræver justering.

•Kontrollér, at luftfilter er ren når motoren ikke vil fremskynde eller mangler magt, eller indlæses ikke, eller hvis det er at ryge alt for. Se din instruktionsbog for at sikre, at du har brugt det korrekte forhold af olie med din benzin. Karburatoren kan også være årsag til problemet og skal justeres. Kontroller, at gas trigger skrue ikke er for stram.

•Tjek, at linjen er korrekt dirigeres i hovedet når linjen ikke forskud eller pauser på skæring. Kontroller at det korrekt er sår på rullen og at den korrekte linje størrelse.

•Sørg for at du har den korrekte Rørstørrelse, når linjen smelter på spolen. Kontroller, at linjen er korrekt sår på rullen. Hvis linjen trækker tilbage i hovedet, Kontroller at der er nok line uden for hovedet og at du har den korrekte linje størrelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com