Sådan foretages fejlfinding af en Powermate elektrisk Generator

November 1

Powermates linje af elektriske generatorer giver masser af magt i en lille letvægts pakke. Disse generatorer er kendt for deres pålidelighed og nem betjening. Problemer vil dog i sidste ende udvikle, selv om generatoren jævnligt vedligeholdes. Fordi disse generatorer ikke har komplekse motorer, fejlfinding en er forholdsvis enkel og er primært et spørgsmål om kontrol af de grundlæggende principper. Kompressoren har brug for et ordentlig spark, ordentlig brændstof, olie til at smøre og afkøles motoren og et rent brændstof leveringssystem.

Instruktioner

•Tag tændrøret med et tændrør skruenøgle og ren enhver aske aflejringer på spidsen af tændrøret med en stålbørste. Hvis tændrøret er beskadiget, erstatte det vil en mester mærke RN14YC eller tilsvarende stik.

•Indstil den tændrøret forskellen og installere gnisten stik. Kløften er afstanden mellem spidsen af tændrøret og den negative elektrode, som ligner en krog. Afstanden skal være mellem.028 og.031 inches. Brug den passende størrelse blade af en følehorn gauge for at kontrollere afstanden. For at øge eller mindske kløften, bøje den negative elektrode. Stramme tændrøret ind i motoren på et drejningsmoment indstilling af 14 ft-lb med en momentnøgle.

•Brug den rigtige benzin. Generatoren vil kun køre ordentligt med blyfri automotive benzin med en oktantallet i mindst 85. Bemærk at benzin bliver forslidt efter flere måneder, så du altid tilføje et brændstof stabilisator kemiske når fylde tanken med benzin. Fuel stabilizer kemikalier er almindeligt tilgængelige på de fleste isenkræmmere.

•Kontrollér generatoren olie niveau. Olie fyldstof cap er nederst halvdelen af forsiden af generatoren. PowerMate generatorer variere pn hvordan deres oliestanden er markeret. Nogle modeller er udstyret med en oliepind. Hvis det olie niveau er lavere end "Full" mærket på oliepinden, tilføje olie, indtil olien når mærket. Andre modeller har ikke en oliepind, hvor sag olie bør tilføjes, indtil den når fyldstof åbning. Kun bruge SD, SE eller SF grade olie.

•Rengør karburatoren hvis problemet fortsætter. Single-tønde karburatoren er placeret på venstre side af generatoren. Fjerne den bolt, der holder luften renere forsamling til toppen af karburatoren med en skruenøgle, så slå generator. Spray karburator rengøring opløsningsmidlet direkte ind i karburatoren tønde i korte stigninger for at undgå stalling motoren. Rengøring af opløsningsmiddel er let tilgængelige i en aerosol dåse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com