Sådan foretages fejlfinding af en Quincy 325 kompressor

August 26

Sådan foretages fejlfinding af en Quincy 325 kompressor

Quincy 325 luftkompressor er en roterende kompressor kan skabe pres på op til 325 hestekræfter. Kompressorer kan bruges til en række husstand og utility formål, men kan undertiden funktionsfejl. Lær, hvordan du foretager fejlfinding af de forskellige dele af Quincy 325 til hurtigt at få det tilbage til orden.

Instruktioner

•Kontroller at Quincy 325 er sat i en direkte strømkilde og ikke en forlængerledning, hvis du synes, at det opfører sig mærkeligt eller kraftoverførsel ned uventet. En dårlig eller upålidelige strømkilde kan forhindre dens magnetiske forret i at fungere korrekt.

•Kontrollér lindring ventiler på siden af Quincy 325 hvis du finde pres bygning op til farlige niveauer. Aflastningsventilerne kan er designet til at frigive overskydende luft pres, men være blevet tilstoppet eller blokeret med snavs, især hvis apparatet bruges på en byggeplads eller tilsvarende beskidte miljø.

•Undersøg slutningen af kompressor hvis du finde apparatet funktionssvigt og ikke arbejder med kompatibelt netværkskort og værktøjer. Let tryk på Quincy 325's starteren og lade den motor spin tre gange. Bemærk måde det spinning. En korrekt placerede rotor vil dreje med uret. Vende den kompressor elektriske kundeemner, hvis du bemærker rotoren dreje mod uret.

•Juster ventilen på bagsiden af en kompressor, der regulerer temperaturen i enheden, hvis du synes, at det bliver meget varmt under brug. Fabrikanten foreslår en temperatur på 185 grader Fahrenheit til optimal ydeevne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com