Sådan foretages fejlfinding af en Remington motorsav

April 22

Sådan foretages fejlfinding af en Remington motorsav

Fejlfinding i forbindelse med din Remington motorsav før opskæring op brænde denne vinter. Remington motorsave er letvægts, endnu hårdføre maskiner. Men som med de fleste maskiner, slitage vil forekomme. Problemerne er relativt enkelt at fejlfinde, uanset om det er et problem med en tilstoppede olie slot, løs kæde eller utilstrækkelig olie. Køre igennem et par fejlfinding skridt før du tager din motorsav for en service.

Instruktioner

•Tryk på parameter kontospærring i at frigive på aftrækkeren, hvis så motoren ikke kører, når du presse på aftrækkeren. Sikre, at de forlængelse ledning forbindelser er sikre. Kontroller linje lunte og elektriske panel for nogen blæst sikringer. Erstatte sikringer med andre af den nøjagtige samme strømstyrke rating.

•Fjern guiden bar og ren olie slot hvis olie ikke er at komme til kæden. Sværdet er den flad metal bar, som kæden omgiver. Check for tilstrækkelig olie ved at kigge på niveauet i olie synet niveau hul. Olie synet niveau hul er på venstre side af saven, mellem forreste håndtag og forreste hånd vagt. Tryk på olie cap på toppen motorsav til foder olie på sværd og kæde. Fyld olietank med SAE 30 motorolie. For temperaturer under -1 * C, bruge SAE 10 olie. Stramme olie cap fast for en god tætning.

•Indstil saven kædespændingen Hvis kæden glider eller ikke bevæger sig korrekt. Løsn møtrikkerne, bar guide, således at de kun finger stram. Guide bar nødder hold sværd og kæde til resten af enheden. Brug en skruetrækker til at dreje stilleskruen med uret indtil alle slæk er ud af kæden. Der bør være nogen huller mellem kæden link og guide bar. Bære handsker for at flytte kæden omkring sværdet. Løsne stilleskruen ved at dreje det mod uret, hvis kæden ikke flyttes frit.

•Brug den rigtige størrelse og vægt forlængerledning hvis motorsaven kører for langsomt eller let boder. Spænding udbuddet er lav. Brug en forlængelse ledning ikke mindre end 1,5 mm på afstande op til 30 meter (100 fod).

Tips & advarsler

  • Sikre, at kæden kører på fuld hastighed før du foretager et snit.
  • Hvis saven ryger, skal du kontakte din autoriserede Remington forhandler. Saven kunne muligvis være beskadiget.
  • Hold altid motorsav med begge hænder, når du bruger.
  • Altid bære høring og øjenbeskyttelse, når anvendelse af motorsaven.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com