Sådan foretages fejlfinding af en Roomba, der ikke afsluttes

February 4

Roomba er en automatisk støvsuger fremstillet af iRobot Corp Det er en lille, rund-formet vakuum, der kører på et genopladeligt batteri. Når aktiveret, Roomba slynger sig omkring det tæppe eller hårdttræ gulvbelægning og suger op snavs og debris. Undertrykket har sensorer, der fortæller det, når den når en væg eller et andet objekt, og Roomba blot går udenom. Hvis Roomba stopper før støvsugning hele gulvet, skal en række fejlfindingstrin udføres.

Instruktioner

•Åbn partikel bin inde Roomba til at sikre, at det ikke er fuld af snavs og debris. Slukke Roombas afbryderen. Brug tommelfingeren for at trykke ned på partikel bin udløsertappen beliggende på de øverste forsiden af enheden. Trække på partikel bin med de andre fingre af hånden. Tømme bin af snavs. Vend partikel bin hovedet og slip fanen filter filter-skuffen åbnes. Kassér eventuelle rester fra inde i filterkammer. Luk filter og genindsætte partikel bin til Roomba.

•Kontrollér, at Roomba batteri er stadig fuldt opladet ved at kigge på batteri liv indikatorlys placeret på toppen af enheden tæt på forsiden. Hvis lyset er enhver farve end grøn, tilsluttes opladeren Roomba og tillade batteriet til at genoplade indtil lyset bliver grønt. Hvis batteriet er helt afladet, kan det tage op til 12 timer til at genoplade.

•Look i det omkringliggende område til at se, om der er objekter, som Roomba kan blive hængende på. Når Roomba går i stå i et hjørne eller omkring bordben, det bipper i 5 minutter og derefter slukker. Hvis du finder din Roomba slukke, flytte den til en anden placering og slå den tilbage på at se, hvis det genoptager rengøring.

•Klart snavs ud af vakuum fjorden. Slå afbryderen og slå Roomba hovedet. Find fanen udgivelse af vakuum inlet døren på forsiden af enheden. Trække op på fanen for at åbne døren. Ryste ud snavs og derefter bruge din finger til at dreje propel hjulet inde i vakuum fjorden. Hvis hjulet ikke dreje frit, Find tæppe fibre eller genstande blokerer det og fjerne dem. Luk indløb, og drej Roomba tilbage over.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com