Sådan foretages fejlfinding af en Sears Kenmore Elite mikroovn

January 24

Kenmore Elite mikrobølgeovn er fremstillet til salg i Sears stormagasiner og andre Hjem apparat butikker og byder på adskillige madlavning valgmuligheder, såsom "ultra bølge" teknologi, som er designet til at bevise en mere selv madlavning miljø for bedre madlavning resultater. Andre valgmuligheder omfatter en Børnesikring og speciel mad indstillinger, såsom popcorn. Hvis du oplever problemer med mikroovn, prøve nogle enkle trin til fejlfinding for at se om du kan finde kilden til problemet og finde ud af en mulig løsning.

Instruktioner

•Kontrollér, at en kogetid blev valgt ved hjælp af nummer puder og "Start" blev trykket hvis enheden ikke synes at være i orden. Hvis der er ingen magt til mikrobølgeovnen, kontrollere sikring eller afbryder og nulstille det som nødvendigt.

•Tag mikrobølgeovnen og vent et par minutter før du gendanner magt, hvis enheden har magt, men synes ikke at virke korrekt. Dette vil nulstille den mikrobølgeovn mikrocomputer.

•Shorten tilberedningstiden hvis elementer er for varmt eller er overcooked når tidsindstillet madlavning er fuldført. Hvis elementer er stadig koldt eller kun delvist kogt når mikrobølgeovnen er færdig, øge den samlede tilberedningstid.

•Pause mikroovn under madlavning og turn eller røre elementer Hvis mad er ujævnt kogte eller kold i midten når kogetiden er fuldført. Luk mikrobølgeovn og tryk på "Start" for at genoptage madlavning.

•Kontakt et service professional Hvis trinene beskrevet her ikke løser problemet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com