Sådan foretages fejlfinding af en Sears Kenmore Elite tørretumbler

March 23

Kenmore Elite tørretumblere tilbyder avancerede funktioner såsom en ekstra stor tromme, rynke beskyttelse, sensorer, at overvåge temperatur, tid og belastning størrelse, cykler designet til specifikke stoffer og genstande som jeans og en afbalancering system designet til at reducere vibrationer og støj. Ikke desto mindre brugerfejl og rutinemæssig tørretumbler problemer kan stadig forekomme, og fejlfindingsteknikker kan være nyttige i at identificere og løse disse problemer.

Instruktioner

•Undersøg Kenmore Elite tørretumbler netledning til se om ledningen har faldet ud af den stikkontakt eller blive løst, hvis tørretumbleren ikke fungerer korrekt, har mistet strøm eller displayet viser "PF." Tilslut ledningen fuldt til en stikkontakt med en 240 volt strømforsyning. Nulstille eller erstatte afbrydere eller sikringer efter behov.

•Vælg varme tørre cyklusser, hvis tøj er stadig fugtig i slutningen af cyklussen eller displayet viser "AF" til at identificere et air flow problem. Reducere antallet af stykker i tromlen. Brug kun ét stof skyllemiddel ark ad gangen og fjerne enhver ark, der kan blokere gitter inde i tørretumbleren. Ren udstødning udluftning og skærmbilledet fnug af overskydende lint.

•Alter tørretumbler fødderne indtil hver fod er i solid kontakt med gulvet, hvis der er overskydende vibrationer eller bevægelse under brug og husk at overbelaste tørretumbleren kan forårsage vibrationer eller dunkende.

•Kontrollér lommer for varer og fjern alt, der kan forårsage skade eller skyggen i løbet af tør cyklus, som mønter, blyanter, nøgler eller væv, især hvis elementer er har en rest eller revet eller beskadiget.

•Hold alle opløsningsmidler og andre kemikalier fra tørretumbleren hvis der er en lugt i eller i nærheden af tørretumbleren. Husk der kan være en plastik lugt først gang tørretumbleren bruges. Denne duft bør gå væk om kort tid.

•Klart væk enhver forsendelse eller emballage, hvis Kenmore Elite tørretumbler er nyligt installeret og gør ekstreme lyde under brug. Bemærk, at en ny tørretumbler, eller som ikke er blevet brugt for nylig vil gøre støj i starten indtil rullerne flade ud i løbet af cyklussen.

Kortindgangsdør Kenmore hvis en "F" eller "E" fejlkode, som "F1" eller "E20," vises på displayet. Det betyder, at et servicekald er nødvendige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com