Sådan foretages fejlfinding af en Sears Rider plæneklipper

March 2

Sears har længe været et populært mærke af ridning plæneklipperen, og disse udbredte græsplæne traktorer kan give mange års problemer med gratis tjeneste med den rigtige pleje og vedligeholdelse. Det er så nyttigt for ejere af disse græsplæne traktorer at have nogle grundlæggende fejlfinding færdigheder under deres bælte. Det er den bedste måde at holde din plæneklipper og kører uden besvær og udgifter til leje af en reparation person at vide, hvordan du løser almindelige problemer, når de opstår.

Instruktioner

•Kontrollér sikker benzintanken er på mindst en fjerdedel fuld. Hvis benzintanken er tom plæneklipperen kan ikke muligvis starte. Hvis der er gas i tanken, men din Sears ridning plæneklipperen stadig ikke vil starte, er det muligt, at gassen er gået overgemt. Brændstof begynder at forringes næsten med det samme, så hvis det har været et stykke tid siden du sidst klippe din plæne, du måske nødt til at dræne benzintanken og genopfylde den med frisk brændstof.

•Anbring et dræn pan under tanken og derefter fjerne bundproppen fra bunden af brændstoftanken. Vent, indtil alle de gamle brændstof har drænet ud af tanken, og erstat derefter bundproppen. Fjerne gas cap og genopfylde tank med friske brændstof. Prøv at starte maskinen.

•Kontrollér af filtre på din Sears ridning plæneklipperen tilstand. Undertiden vil filtre blive beskidt og blokeret, især hvis plæneklipperen er gemt uden for eller vejret har været særdeles tør. Dækslet til filter er formentlig i nærheden af forreste del af maskinen, men placeringen kan være forskellige fra model til model. Find filter kroppen og fjerne låget ved at tage ud skruerne eller fjerne de clips, der holder det på plads.

•Træk filteret ud af huset og undersøge det nøje. Hvis du ikke kan se gennem filteret let skal det udskiftes. Udskifte filteret med en ny og derefter omhyggeligt sæt bagcoveret på filter, og sørg for, at det fastgøres forsvarligt på plads.

•Kontrollér tilstand af tændrøret. En beskidt eller straffesparksfelt tændrøret kan forårsage din Sears ridning plæneklipperen køre dårligt - eller ikke køre på alle. At kontrollere tændrøret åbne kølerhjelmen af ridning plæneklipperen og Find spark plug wire. Sæt tændrør ledning til side omhyggeligt og skru tændrøret. Undersøge tilstanden af stikket tæt sammen - hvis det er forurenet eller beskidt det skal udskiftes. Sørg for at holde et par ekstra tændrør på hånden til at lette udskiftning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com