Sådan foretages fejlfinding af en skive på forsiden

February 22

Sådan foretages fejlfinding af en skive på forsiden

Front-Load skiver kan være bekvem apparater at eje. Disse skiver er ofte stablet beneath front-load tørretumblere, så du kan spare plads i din vaskerum. Selv om front-load skiver er sædvanligvis enkle at bruge, små problemer kan opstå. At vide, hvordan du foretager fejlfinding af disse problemer kan forenkle reparationsprocessen.

Instruktioner

•Kontrollér, at vaskemaskinen er plan, hvis den producerer en masse støj eller er vibrerende. Sikre, at alle fire metal fødder var installeret korrekt nedenunder vaskemaskinen. Hver fod bør fastsættes til samme niveau. Sørg for at nødder på benene er strammet mod bunden af vaskemaskinen. Sørg også for vaskemaskinen hviler på et hårdt gulv. En skive på et tæppe eller et tæppe vil være mindre stabil, og er mere tilbøjelige til at vibrere i drift.

•Kontrollér, at du så skive til helt afslutte sin cyklus før du åbner døren. Det er normalt, at døren til låse i slutningen af en cyklus. Låsning mekanisme holder ejerne fra åbning af døren før alt vandet har været drænet. Hvis døren på vaskemaskinen er låst, skal du vælge indstillingerne "Afløb" eller "Spin" på den skive på forsiden. Dette vil helt dræne vandet fra systemet og låse døren, så du kan åbne den.

•Aftør tør fold i den fleksible pakning nær skive døren hvis der synes at være en lugt kommer fra vaskemaskinen eller tøj, når du fjerner den. Undlade at tørre vandet væk kan få det til at blive stagnere, således at der skabes en ubehagelig lugt.

•Kontrollér ledningen til Sørg for at det er helt tilsluttet hvis vaskemaskinen ikke kører. Hvis ledningen er tilsluttet, afmonterer det og brug et ohmmeter til at kontrollere stikkontakten for at finde ud af, hvis stikkontakten er tilsluttet strømkilden. I tilfælde af at skive motor har overophedet, er det ofte bedst at gøre noget. Nogle former for skiver vil automatisk slå fra når vaskemaskinen motoren overophedes og derefter tænde sig tilbage efter ca. 30 minutter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com