Sådan foretages fejlfinding af en Snapper CTR

June 1

Snapper CTR er en model af græsslåmaskine med et nul vende radius, der giver drivere større kontrol over hvordan de klippe deres græsplæner. CTR er specielt designet til at forblive stationære og pivot samtidig drejning, så du kan slå i et komplet 360-graders cirkel under kørslen. Som med enhver maskine, kan du få problemer opererer din Snapper CTR plæneklipperen fra tid til anden. Hvis du gør, kan du prøve at løse problemerne ved fejlfinding.

Instruktioner

•Skub parkering bremsehåndtaget i positionen "Engagerede" Hvis du ikke kan starte plæneklipperen. Parkeringsbremsen skal være engageret for maskinen at tænde. Hvis dette ikke løser problemet, drej PTO-knappen til positionen "Off". Flytte hastighed og styretoejets kontrol håndtag til positionen "Neutral" og prøv igen.

•Hvis du kan stadig ikke vende på CTR, Kontroller at maskinen brændstof niveau ved at åbne brændstoftanken og ser inde. Hvis du ikke kan se brændstof inde, tilføje mere brændstof. Kontroller forbindelser til batteriet på maskinen til at sikre, at kablerne er tilsluttet korrekt og at de ikke er beskadigede. Hvis maskinen stadig ikke vil starte, kan du have et dødt batteri eller en mere komplicerede interne spørgsmål.

•Hvis CTR motor starter groft, kører dårligt eller slag i brug, tjekke det olie niveau af din CTR ved at åbne olie beholderen og ser inde. Hvis olie bin ser tørt, tilføje olie og start motoren igen. Hvis den kører stadig ujævnt, kan du nødt til at erstatte tændrøret eller rense luftfilter af køretøjet.

•Skub gashåndtaget til "Fuld" position hvis motoren dør mens plæneklipperen er engageret. Hvis problemet fortsætter, trække hastighed kontrol løftestang til en lavere position og fortsætte. Græs opbygge inde i den søde kan også forårsage dette problem, så forhindre oprustning ved at sikre, at du slåning med sliske står over for områder, der er allerede blevet skåret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com