Sådan foretages fejlfinding af en Split aircondition

May 13

Split klimaanlæg består af mindst to stykker. Air-handleren enhed er installeret inde i dit hjem, og kompressor enhed er installeret udenfor. Split AC enheder er ofte mere dyrt når du køber dem, men ofte billigere at installere end andre enheder. Som med enhver AC enhed, men spørgsmål du er tilbøjelige til at finde nogle, du ikke ved hvordan man kan lave. Kan du prøve fejlfinding dem selv, før du bruger penge på en reparatør.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding af en Split aircondition

•Kontroller at indikatoren fem-måde på den indendørs enhed er på hvis klimaanlægget virker ikke på alle. Hvis ikke, skal du trykke på tænd/sluk-knappen på fjernbetjeningen. Se om tidtager indikatoren er tændt. Hvis det kan vente til sin planlagte tid til at tænde eller annullere tidtager.

•Kontroller at der er nogen forhindringer mellem dig og den indendørs enhed hvis klimaanlægget ikke vil arbejde med fjernbetjeningen. Kontroller også, at fjernbetjeningen har batterier og at de bliver opkrævet. Husk at du skal ikke mere end syv yards fra enhed for at fjernbetjeningen til at arbejde.

•Kontrollér, at den korrekte tilstanden har været valgt hvis klimaanlægget ikke cool eller varme. Hvis dette ikke løser dit problem, se, hvis rumtemperaturen er for varmt eller for koldt. Du skal måske rense luft filter garde af støv.

•Se, at den krævede temperatur er angivet korrekt hvis, når varme, den ønskede rumtemperatur er aldrig nået, eller når du bruger AC enhed stopper ofte. Hvis det er indstillet korrekt, derefter øge blæserhastighed. Brug fjernbetjeningen til direkte luftstrøm opad, hvis det er rettet nedad.

•Kontroller, at driftstilstanden er indstillet til at køle, varme eller Fan hvis ventilatorens hastighed ikke ændres, når du trykker på knappen Fan. Hvis enheden er i Auto mode, ventilatorens hastighed ændres automatisk, og i tør tilstand, den er sat til Auto.

Tips & advarsler

  • Altid kontrollere fabrikantens anbefalinger inden du foretager justeringer til din split air condition

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com