Sådan foretages fejlfinding af en statslig vandvarmeren

November 20

Hvis din stat vandvarmeren ikke producerer nok varmt vand eller har udviklet en lækage, fejlfinding det selv før du kalder en tekniker. Problemet er ofte forårsaget af en eller to billige og nemme at udskifte dele. Kontroller, at du bruger kun stat-kompatible dele, hvis du gør nogen udskiftninger. Konsultere State hjemmeside eller din instruktionsbog for en liste over varenumre.

Instruktioner

•Kontrollér breaker skifte og fuse box, hvis du har en elektrisk vandvarmer. Bruge en kredsløb tester til at kontrollere varmeelement og termostat. Kontroller, at pilot lys er tændt, hvis du har en gas vandvarmeren. Hvis det er tændt og vandvarmeren stadig ikke tænde, kan gas kontrol eller termoelement være defekt.

•Shut off gas supply eller slukke enheden på hjemmets circuit breaker panel, afhængigt af om du har en gas eller el-radiator.

•Tilføj recirkulation pumpe til din vandvarmer hvis det varme vand tager for lang tid at komme til dit hjem, når vandhanen er åbnet. Pumpen vil holde vandet bevæger sig inde i røret, så det ikke køle af.

•Kontrollér vandvarmeren for løs VVS-forbindelser eller utætheder kommer fra bunden af tanken. Erstatte tanken, hvis det er utæt eller synes at være tæret.

•Flush ud de vandvarmeren tank hvis du ikke får nok varmt vand eller er der en mærkelig lugt. Tilslut den ene ende af en haveslange til afløbsventil og Placer anden enden udenfor eller i vasken til afløb. Luk den kolde vandforsyning ventil og åbner afløbsventil. Tænde et varmt vandhane inde i hjemmet til at dræne tank hurtigere. Vend de kolde vand tilbage på, så det kan skylle enhver bebyggede sediment ud af tanken. Da sedimentet akkumuleres, bliver det vanskeligere for ovnen at varme vandet op. Når dræne vandet er klart, Luk afløbsventil og fjerne slangen.

•Udskift magnesium rod inde i tanken med en aluminium, en eller tilføje nogle klortabletter, hvis din varmt vand stadig har en mærkelig lugt efter rødmen tanken i forrige trin.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com