Sådan foretages fejlfinding af en STIHL Trimmer

February 29

Sådan foretages fejlfinding af en STIHL Trimmer

STIHL er en producent af havearbejde udstyr--STIHL linje gør flere trimmere anvendes i landskabspleje, herunder græs og hæk trimmere. Græstrimmere brug tynde wire eller knive til at skære omkring objekter i plænen og til kanten gangbroer. Buskryddere bruge skiftevis skæring knive til at skære væk grene fra buske og hække. Begge kører på en lille drevet gasmotor. Det er almindelig efter en hård vinter, der ikke starter en trimmer, der kræver fejlfinding.

Instruktioner

Starter ikke

•Undersøg gastank til det rette niveau af gas og olie. Benzintanken er normalt semi-transparant, hvilket betyder, at brændstoffet kan være set fra ydersiden af beholderen. Fyld tanken, hvis det er nødvendigt. Fjern gamle brændstof fra tank, hvis det har været der ubrugt i flere måneder.

•Kontrollér, tændrøret er tilsluttet korrekt og prøv at begynde trimmeren igen. Fjern tændrøret, hvis maskinen ikke starter ved hjælp af et tændrør skruenøgle. Inspicere enden for korrosion eller snavs. Ren tændrøret med en ren klud, hvis snavset. Udskifte enheden, hvis det er tæret.

•Kontrollér Sikkerhedsafbryder til at se, om det er løs. Hvis knappen er løs, kan det skal udskiftes.

•Løsn skruen holder gnist afleder i motoren ved lydpotten. Fjern komponenten afleder og Rens den med trykluft. En tilstoppet afleder vil holde enheden fra starter og kører korrekt. Udføre dette trin, hvis maskinen skærer ud under brug.

•Juster karburatoren idle for at holde enheden fra stejler når du starter maskinen og i brug. Justere karburatoren skruen mod fronten af motoren med et fladt hoved skruetrækker. Skrue L skrue med uret indtil helt skruet i derefter vende tilbage en tur til at indstille den ledige. Justere LA skruen på bagsiden af motoren ved at skrue det hele vejen i, derefter opbakning fra en halvdel af et sving.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com