Sådan foretages fejlfinding af en Stinger Ultra Zapper

September 25

Sådan foretages fejlfinding af en Stinger Ultra Zapper

Stinger Ultra Bug Zapper er en elektronisk udendørs enheden, der dræber myg, fluer og andre udendørs flyvende insekter. Enheden lokker insekterne ved at udsende et blå ultraviolet lys og med en duft. Når insekter touch bug zapper, aflives de straks. Stinger Ultra Bug Zapper har en dækning rækkevidde på op til 1 hektar, dermed beskytte de fleste værfter. Hvis du oplever problemer med bug zapper, er der flere løsninger til prøve.

Instruktioner

•Kontrollér at sikre bug zapper elektrisk ledning er sat i, hvis der er ingen blå lys og enheden ikke dræber insekter. Afmonterer enheden fra stikkontakten og sæt det i en anden stikkontakt til at sikre, at problemet ikke er med forretningen.

•Sørg for at sikre, at pæren korrekt er skruet i, hvis der er ingen blå lys, men enheden dræber insekter med en elektrisk ladning. Frakoble enheden og vende det om. Tryk på fanen hævet på bunden for at åbne pære-rummet. Træk den gamle pære ud skubbe det ned fast. Hvis pæren er trykket ind hele vejen, skal det udskiftes.

•Wait korrekt mængden af tid, hvis det blå lys undlader at komme straks. Det kan tage op til fem minutter for at lyset tændes og nå fuld lysstyrke.

•Kontroller at ingen af ledninger på den eksterne gitter rørende hvis det blå lys tændes, men der er ingen spænding på gitteret metal og det der ikke dræber insekter. Frakoble enheden og undersøge hver ledning. Flytte krydsede ledninger med fingrene, indtil de ikke længere krydses.

•Tag enheden og rengøre det hvis den producerer konstant gnister af elektricitet. Fjerne pæren fra enheden og børste den udvendige metal gitter med en tandbørste til at fjerne alle synlige insekt dele.

Tips & advarsler

  • Hvis ingen af de fejlfinding metoder løser problemet, eller hvis du oplever et andet spørgsmål, skal du kontakte producenten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com