Sådan foretages fejlfinding af en stønnende støj i min opvaskemaskine

July 11

Sådan foretages fejlfinding af en stønnende støj i min opvaskemaskine

Opvaskemaskiner generere en række lyde under normal drift, herunder at klikke, klukkende, summende og skrigende. De fleste lyde opvaskemaskinen producerer er ikke en årsag til bekymring, men det er god praksis at gøre visse hvad du hører, er en ny og usædvanlig støj. Fejlfinding stønnende lyde fra din opvaskemaskine, skal du foretage en overfladisk kontrol af apparat hen til indskrive nemlig fælles støj-producerende fejl. Undersøgelsen tager cirka 15 minutter og kræver ikke specialværktøj.

Instruktioner

•Køre den opvaskemaskine Tom at udelukke lyde fra gryder, pander og retter. Fortsætter den stønnende støj, er lyden kommer fra opvaskemaskinen eller VVS. Kontroller retter er jævnt fordelt og gemmes korrekt for at undgå usædvanlige lyde.

•Køre den en normal vask cyklus og gør en opmærksom på, når du hører den stønnende støj. Summende støj er ofte hørt nær slutningen af cyklus når afløbet pumpen fjerner vandet fra apparatet og blød mad bortskaffelse slibning op madrester. Den summende er let forveksles for stønnende. Begge lyde er normal.

•Kontrollér, at skufferne er fuldt indsættes, når du begynder vask; en plastik dyse på bunden af hver skuffe har tilsluttes til en stikkontakt på bagvæggen i rækkefølge for vand at nå spray arme. En stønnende støj ensues ofte hvis forbindelsen er svag.

•Indstil Hvis støjen varer længere end et par cykler; de stønnede kan simpelthen være en midlertidig anomali, der løser sig selv. Kontakt producenten, hvis støjen er til stede under hele konjunkturforløbet eller fortsætter i mere end et par vasker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com