Sådan foretages fejlfinding af en Sunbeam Mixer

January 11

Sådan foretages fejlfinding af en Sunbeam Mixer

Sunbeam mærke mixere kan brugerne hurtigt slå, rør eller blande ingredienser eller dej med en håndholdt enhed. Hånd blandere tilbyder en ca 250-watt motor med flere forskellige blanding hastigheder for forskellige varer, teksturer og resultater. Piskerisene er lavet af chrome, og enheden leveres med en lang netledningen og power burst knappen for hurtig hastighed forhøje når det er nødvendigt. Mens blandere kommer med en begrænset garanti, kan mange mindre problemer ofte løses gennem nogle grundlæggende fejlfinding.

Instruktioner

•Plug Sunbeam mixer til en fungerende stikkontakt hvis mixeren ikke er i orden. Erstatte eller nulstille effektafbryderen eller sikring efter behov.

Kil den samlede størrelse af belastningen, hvis motor på mixeren pludselig stopper under brug. Hæld nogle af dejen i en anden skål til at formindske den belastning.

•Tag den mixer og vent nogle sekunder før plugging sig tilbage i hvis mixeren er tilsluttet en arbejdsgruppe strømforsyning, men er ikke i orden. Fjerne andre apparater fra den samme stikkontakt til at reducere strøm belastning.

•Wash og tør piskerisene straks efter brug hvis rust begynder at dukke op på de metal piskeris. Dette indikerer, at fugt er tilbage på piskerisene efter brug.

•Tryk på knappen "Skub ud" at frigive piskerisene. Hvis piskerisene ikke skubbes ud, få fat i den rigtige tæppebanker hoved og skubbe lidt mens dreje mod uret. Når flange linjer op med slot på hovedet af mixeren, trække tæppebanker. Følg de samme retninger for at fjerne den venstre tæppebanker.

Kortindgangsdør solstrålen for yderligere hjælp eller med eventuelle spørgsmål.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com