Sådan foretages fejlfinding af en svigtende elektrisk tørretumbler

June 23

Sådan foretages fejlfinding af en svigtende elektrisk tørretumbler

Før du beder en tekniker om service på din elektrisk tørretumbler, bruge nogle tid på fejlfinding problem for at se, hvis du kan ordne det selv. Mange almindelige tørretumbler problemer er forårsaget af en eller to dele, der kan udskiftes til en brøkdel af omkostningerne ved et servicebesøg. Tjek brugervejledningerne din til fejlfinding retningslinjer specifikke for dit mærke og model af elektrisk tørretumbler. De fleste tørretumbler producenter har også et fejlfindingsafsnit på deres kunde service websites.

Instruktioner

•Kontrollér breaker skifte til vaskeri område at se om det skal nulstilles, eller der er en blæst sikring. Kontroller tørretumbleren er tilsluttet, og døren er sikkert opdaget. Nogle tørretumblere har også en termisk sikring inde udstødnings kanalen, som vil lukke enheden ud, hvis det bliver for varmt. Udskift sikringen, hvis det har blæst ud.

•Kontakt din brugervejledningerne til at finde ud af, hvordan at få adgang til varmelegemet, hvis din elektrisk tørretumbler ikke vil varme. Kontrollere elementet med et kredsløb tester og erstatte det, hvis det er defekt.

•Åbn det øverste panel af den tørretumbler af nysgerrige det ud med en flathead skruetrækker. Erstatte drivremmen, hvis det er brudt eller revnet. Erstatte stjernehjul trisse samt, hvis det ser ud til at blive slidt eller beskadiget.

•Fjern den kanal, der løber fra den bageste del af tørretumbleren til ventilen på hjemmet 's udvendige. Bruge et vakuum for at rydde eventuelle rester inde i kanalen og udluftning. Spørg cykling termostaten kredsløb tester hvis tørretumbleren stadig ikke bliver varm nok.

•Undersøg de bevægelige dele af tromlen, hvis din tørretumbler knirkende eller gør slibning lyde. Stjernehjul trisse, bageste tromme bærende og ruller eller hjul støtte tromlen er de mest almindelige steder at finde en støjende del.

Tips & advarsler

  • Afmonterer tørretumbleren eller deaktivere parameteren breaker før du udskifter defekte dele.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com